Ο Ησαΐας Ματιάμπα με καταγωγή από την Παραβόλα: Η τρυφερή ιστορία με τον γιο του που τον έκανε να δακρύσει – “Μου λέει: συγκινήθηκα, μπαμπά”

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα το απόγευμα της Τρίτης (5/3). Σε μία συζήτηση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός ανοίγει την καρδιά του για την καθημερινότητα που περνά με τον γιο του.

matiampa

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα το απόγευμα της Τρίτης (5/3). Σε μία συζήτηση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός ανοίγει την καρδιά του για την καθημερινότητα που περνά με τον γιο του.

«Είμαι στα… κόκκινα με το παιδί και με τις δουλειές. Τον πηγαίνω το πρωί στο νήπιο και μετά το σχολείο είμαστε σχεδόν όλες τις ώρες μαζί, πηγαίνουμε στις δραστηριότητες. Το θέλω, γιατί ξέρω ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος, θα θυμάται ότι ο πατέρας του ήταν εκεί συνέχεια», δηλώνει ο Ησαΐας Ματιάμπα.

«Δεν έχω άλλη επιλογή, κοιμάμαι περίπου 3 ώρες την ημέρα. Το καλοκαίρι δεν άντεξα, έπαθα υπερκόπωση και «κλάταρα». Είχα πρήξιμο στα πόδια, αδυναμία φουλ, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Μου πήρε περίπου δύο μήνες να συνέλθω, την «άκουσα» λίγο. Ήταν καλό καμπανάκι», παραδέχεται αμέσως μετά.

«Τα κάνω σχεδόν όλα μόνος μου. Ως δημιουργός ήθελα να έχω τον έλεγχο, να δείξω στον κόσμο τι έχω στο μυαλό μου και τι κουβαλάω. Από την άλλη, δεν μου αρέσει να με κατευθύνουν. Από το 2008 που κάνω δικές μου παραγωγές και δεν είμαι σε κάποια δισκογραφική, είναι δύσκολο οικονομικά. Είναι πολλά τα λεφτά για να στήσεις μία παραγωγή ή ένα live», περιγράφει στη συνέχεια ο Ησαΐας Ματιάμπα.

«Δεν συνειδητοποιώ ότι είναι 23 χρόνια τα χρόνια στον χώρο. Θέλω να κάνω τόσα πολλά πράγματα και ξέρω ότι κάποια χρονικά δεν θα τα προλάβω. Αν δεν ήμουν μπαμπάς τα τελευταία 6 χρόνια, θα είχα κάνει τα τριπλάσια πράγματα επαγγελματικά. Αλλά από τη στιγμή που συνειδητά αποφάσισα ότι θέλω να γίνω γονιός και μου αρέσει, πρέπει να αφιερώσω όλο τον χρόνο που χρειάζεται σε αυτό», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Είναι μεγάλη ευθύνη αλλά και μεγάλο σχολείο η γονεϊκότητα. Αρχικά, μαθαίνεις την υπομονή, εκπαιδεύεσαι σε αυτήν. Υπάρχουν στιγμές που θα «σπάσω» κι εγώ αλλά κατά κύριο λόγο είμαι ζαμάν-φου.

Χθες βράδυ ήμασταν στο κρεβάτι του, ήταν η ώρα για ύπνο, του έλεγα «σκέψου πόσο όμορφα πέρασες τη μέρα σου», «ότι σ’ αγαπώ πάρα πολύ και θα είμαι δίπλα σου»… και αρχίζει κάποια στιγμή να σκουπίζει τα μάτια του. Του λέω: Ηρακλή, είσαι καλά; Μου λέει: συγκινήθηκα, μπαμπά. Κρατήθηκα πάρα πολύ να μην κλάψω. Αυτός είναι ο στόχος μου: να μεγαλώσω έναν άνθρωπο με ευαισθησίες, που να είναι ευγενικός και να μοιράζει αγάπη», περιγράφει συγκινημένος ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Πηγή: zappit.gr

Επίσκεψη του 7ου Δημοτικού σχολείου Αγρινίου στον «Θαλή»