ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΜαθήτρια από το 2ο Λύκειο Αγρινίου πρώτη στις Παιδαγωγικές Σχολές

Μαθήτρια από το 2ο Λύκειο Αγρινίου πρώτη στις Παιδαγωγικές Σχολές

Για δεύτερη χρονιά ανώνυμος Αγρινιώτης επιβράβευσε με 1000 ευρώ

Μαθήτρια από το 2ο Λύκειο Αγρινίου πρώτη στις Παιδαγωγικές Σχολές στον Νομό

Στα πλαίσια εορταστικής εκδήλωσης για την 28η Οκτωβρίου, το πρωί της Δευτέρας, στο 2ο Λύκειο Αγρινίου ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Παπαθανασίου βράβευσε την μαθήτρια Ιωάννα Μωραΐτη από το 2ο Λύκειο Αγρινίου για την επιτυχία της στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η εν λόγω μαθήτρια βραβεύθηκε καθώς εισήχθη πρώτη από το Νομό Αιτωλοακαρνανίας στις Παιδαγωγικές Σχολές και συγκεκριμένα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Θεσσαλονίκης παραλαμβάνοντας το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ που είναι η επιβράβευση για την επίτευξη των στόχων της και το ξεκίνημα της νέας της φοιτητικής ζωής. Η καθιέρωση του χρηματικού επαίνου, ξεκίνησε πέρυσι από Αγρινιώτη, ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του και με τον τρόπο αυτό, κάθε χρόνο προσφέρει τα χρήματα αυτά, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό, στα πρώτα έξοδα που απαιτούνται.
Μιλώντας στην “Σ” ο Διευθυντής του Λυκείου Βασίλης Καπέρδας τόνισε την “φιλοτιμία και σεμνότητα της μαθήτριας” αναφερόμενος και “στην σπουδαιότητα που έχει η πράξη του επαίνου”.
Για να πετύχει τον στόχο της, όπως αναφέρει η Ιωάννα, είχε συστηματικές ώρες μελέτης των μαθημάτων της. Η ίδια λέει στην “Σ” πως “είχα προσπαθήσει αρκετά με μεθοδικό διάβασμα. Αν και ήταν δεύτερη επιλογή η συγκεκριμένη σχολή παρόλα αυτά την ήθελα και είναι εξίσου καλή. Το χρηματικό βραβείο δεν το περίμενα και θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον ανώνυμο δωρητή που το προσφέρει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο και το σχολείο μου για την επιτυχία μου στις εξετάσεις. Οι ώρες μελέτης δεν ήταν συγκεκριμένες αλλά με ένα καλό πρόγραμμα που είχα τα κατάφερα” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζουν τα συγχαρητήρια στον ανώνυμο δωρητή του ποσού που δίνει μια οικονομική “ανάσα” στους δύσκολους καιρούς για κάθε οικογένεια στηρίζοντας έτσι και ψυχολογικά τον φοιτητή στο ξεκίνημά του.

Άλκης Αποστολόπουλος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr