ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΜαθητές του 1ου και του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου στο Στρασβούργο

Μαθητές του 1ου και του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου στο Στρασβούργο

Μαθητές του 1ου και του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου στο Στρασβούργο

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, μαθητές του 2ου  ΓΕΛ Ναυπάκτου θα είναι παρόντες στην ετήσια συνάντηση, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο Στρασβούργο, στην οποία συμμετέχουν μαθητές,  από τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Λαδιά Αγγελική του Αριστείδη και ο Κουτσογιάννης Ιωάννης του Σωκράτη, μαθητές της Β΄ τάξης του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου,θα είναι μεταξύ των 24 μαθητών, που θα μεταβούν στο Στρασβούργο, για να εκπροσωπήσουν τη Δυτική Ελλάδα στην ημερίδα, η οποία θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου 2020, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές από τα Λύκεια των τριών Νομών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία) και η επιλογή έγινε με βάση τα μόρια που συγκέντρωσαν από την έκθεση που έγραψαν, το βαθμό ετήσιας επίδοσης της προηγούμενης χρονιάς και το επίπεδο ξένης γλώσσας που κατείχαν.

Στην ημερίδα, η οποία θα γίνει στα πλαίσια του προγράμματος EUROSCOLA θα λάβουν μέρος μαθητές από τις χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης με στόχο να εκφράσουν τις προσδοκίες και τις απόψεις τους για την ευρωπαϊκή οικοδόμηση.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου συγχαίρουμε την Αγγελική και τον Ιωάννη, καθώς και τους γονείς τους, και τους ευχόμαστε να πορεύονται «πάντα ψηλά, πάντα μπροστά με την καρδιά στον ουρανό και τα πόδια στη γη».

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπάκτου, συγχαίρουν τους μαθητές  της Β΄ τάξης, Καρακώστα Δημήτριο-Πολύκαρπο και το Χοχτούλα Λουκά,  οι οποίοι συμμετείχαν και προκρίθηκαν στο πρόγραμμα EUROSCOLA 2019-2020.
 Ευχόμαστε  καλή πρόοδο με πολλές διακρίσεις και κάθε ευτυχία.

nafpaktianews.gr 

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ευρεία σύσκεψη για την δακοκτονία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr