ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠαιδειαΗ μαθηματική εταιρεία Αιτωλοακαρνανίας αντίθετη στη μεταφορά του Ιστορικού Αρχαιολογικού

Η μαθηματική εταιρεία Αιτωλοακαρνανίας αντίθετη στη μεταφορά του Ιστορικού Αρχαιολογικού

Η μαθηματική εταιρεία Αιτωλοακαρνανίας αντίθετη στη μεταφορά του Ιστορικού Αρχαιολογικού

Το παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας εκφράζει την πλήρη αντίθεση του στην απόφαση μεταφοράς του Ιστορικού Αρχαιολογικού από το Αγρίνιο στην Πάτρα και και συμπαρατάσσεται στο πλευρό της Β ΕΛΜΕ και του Συνδέσμου Φιλολόγων που προτείνουν προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την μαθηματική εταιρεία Αιτωλοακαρνανίας: 

Το Δ.Σ. της Μαθηματικής Εταιρείας δηλώνει την πλήρη αντίθεση του  στην απόφαση μεταφοράς του Ιστορικού Αρχαιολογικού στην Πάτρα, η οποία δεν εξυπηρετεί κανένα ακαδημαϊκό συμφέρον, αντίθετα αποτελεί πράξη αντικοινωνική και ζημιογόνα για την πόλη, πλήττοντας βαθιά την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ανωτέρω αποφασίζει την πλήρη στήριξη της προσφυγής που προτείνει η ΕΛΜΕ και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων και συμπαρατάσσεται μαζί τους θεωρώντας την διεκδίκηση δίκαιη και τον αγώνα κοινό.

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: “Κατέβηκαν” οι διακόπτες – Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Φρέρη το τελευταίο βράδυ της φωταγώγησης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ