ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜαθήματα πυρασφάλειας στους μαθητές του Γυμνασίου Νεοχωρίου (εικόνες)

Μαθήματα πυρασφάλειας στους μαθητές του Γυμνασίου Νεοχωρίου (εικόνες)

Μαθήματα πυρασφάλειας στους μαθητές του Γυμνασίου Νεοχωρίου (εικόνες)

Ευχαριστήριο του Γυμνασίου Νεοχωρίου προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου

Ο Διευθυντής κ. Φώτης Σκληρός, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Γυμνασίου Νεοχωρίου θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου και ιδιαίτερα προς τον Ανθυποπυραγό Κωνσταντίνο Καπνιά και τον Πυροσβέστη Χρήστο Κούτρα, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας να μας επισκεφθούν και να μας ενημερώσουν για θέματα πυρασφάλειας.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στο πρόσφατα ανακατασκευασμένο κλειστό γυμναστήριο του σχολικού μας συγκροτήματος και περιελάμβανε μεθόδους πρόληψης και τρόπους αντιμετώπισης της πυρκαγιάς τόσο σε αστικό όσο και σε μη αστικό περιβάλλον.

Η δράση πραγματοποιήθηκε εν όψει του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς εξ αιτίας της θερινής περιόδου και της κλιματικής κρίσης αλλά και στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς μας οι μαθητές μας να αποκτούν επιπλέον χρήσιμες γνώσεις και δεξιότητες πέραν του στενού αναλυτικού προγράμματος.

Θεωρούμε χρέος του κάθε φορέα και του κάθε πολίτη την ενημέρωση και την μέριμνα για την αποφυγή των καταστροφικών συνεπειών των πυρκαγιών.

Η παρουσίαση ήταν εμπεριστατωμένη και εύληπτη και απευθυνόταν όχι μόνο στους μαθητές αλλά και στους εκπαιδευτικούς.

Μετά το τέλος της ενημέρωσης οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με ένα σύγχρονο πυροσβεστικό όχημα, που τους περίμενε έξω από τον χώρο του γυμναστηρίου και να γνωρίσουν τις δυνατότητές του.

«Μαθαίνω το Νερό» και εκμάθηση κανόε ή καγιάκ για παιδιά ωφελούμενων ΤΕΒΑ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ