ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΜάθετε τα πάντα για τις επιδημίες του χειμώνα – Ο Δήμος Αγρινίου σας προσκαλεί

Μάθετε τα πάντα για τις επιδημίες του χειμώνα – Ο Δήμος Αγρινίου σας προσκαλεί

Μάθετε τα πάντα για τις επιδημίες του χειμώνα – Ο Δήμος Αγρινίου σας προσκαλεί

«Οι επιδημίες του χειμώνα – Οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί Ιατροί απαντούν » είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου (18:00 – 19:30).

Το Κοινωνικό Ιατρείο και το ΚΕΠ Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε, στη νέα καμπάνια ενημέρωσης του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., μέλος του οποίου είναι ο Δήμος  η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη καθώς και έναντι της πανδημίας covid-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά.

Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν τέσσερις ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κ. Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

Η δράση θα μεταδίδεται σε ζωντανή μετάδοση:

  • στο Facebook στην Σελίδα Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Αγρινίου, πατώντας τον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/KoinonikoIatreioDemouAgriniou
  • στην πλατφόρμας του Ζoom, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg
  • στο Facebook  του ΚΕΠ Υγείας Κεντρική Δομή, πατώντας τον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias

 

 

Κρήτη: Φρικτό ατύχημα σε μηχανή κιμά – “Μάχη” για να σωθεί το χέρι της νεαρής υπαλλήλου σε κρεοπωλείο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ