ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΜάθετε διαδικτυακά για τις επιδημίες του χειμώνα – Κάλεσμα συμμετοχής από το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου

Μάθετε διαδικτυακά για τις επιδημίες του χειμώνα – Κάλεσμα συμμετοχής από το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου

Μάθετε διαδικτυακά για τις επιδημίες του χειμώνα – Κάλεσμα συμμετοχής από το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου

Το Κοινωνικό Ιατρείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ, μέλος του οποίου είναι ο Δήμος μας, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή ενημέρωση με τίτλο: “ΟΙ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ – ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ, ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ”, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρίας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023, ώρα 18:00-19:30 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε

• ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/j/87168698800
• στο Facebook στην Σελίδα Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Αγρινίου, πατώντας τον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/KoinonikoIatreioDemouAgriniou

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη, covid-19 κ.α., που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά.

Επιπλέον θα γίνει αναφορά στα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν για τη γρίπη, covid-19, έρπη ζωστήρα κλπ, ποιες ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν και ποιο διάστημα καλύπτουν. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν πέντε καθηγητές-ιατροί μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κ. Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.

Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

Δείτε το πρόγραμμα

Η συμμετοχή για όλους είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τη σχετική ενημέρωση υπογράφει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Κώστας Καλαντζής.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ