ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleMasterChef: Δεν σέρβιρε καν πιάτο και αποχώρησε με κλάματα

MasterChef: Δεν σέρβιρε καν πιάτο και αποχώρησε με κλάματα

MasterChef: Δεν σέρβιρε καν πιάτο και αποχώρησε με κλάματα

Σε μια αναμέτρηση με πρωταγωνιστή το φιλικό κλίμα κοντραροχτυπήθηκαν,  στο MasterChef της Δευτέρας, ο Παύλος Χάππιλος και η Λία Μακροστέργιου. Οι δύο καλοί φίλοι του ριάλιτι μαγειρικής του STAR ήταν οι δύο υποψήφιοι που προέκυψαν και έπρεπε να παλέψουν για την παραμονή τους.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ωστόσο, τίποτα δεν έμοιαζε να πηγαίνει κατ’ ευχήν για την Λία Μακροστέργιου παρά την βοήθεια που προσπαθούσε να της δίνει από τον εξώστη η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην δώσει καν πιάτο στους τρεις κριτές του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο καθώς και στον καλεσμένο τους. Πράγμα που αυτομάτως έδωσε το εισιτήριο της παραμονής στον Παύλο.

Έτσι, η Λία Μακροστέργιου αποχαιρέτησε το όνειρο για συνέχιση στον διαγωνισμό του MasterChef με κλάματα για την άτυχη μαγειρική της ημέρα. Σε κλάματα, βεβαίως, ξέσπασε τόσο ο Παύλος όσο και η Μαρίνα.

«Για την Λία δεν έχουμε βαθμολογία» σημείωσε, μέσα σε όλα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προς τους δύο διαγωνιζόμενους του MasterChef.

Πηγή: zappit.gr

Κωστής Μαραβέγιας: Με την Τόνια είμαστε ήδη…«παντρεμένοι» (βίντεο)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr