ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleMasterChef – “Πετσόκομμα” από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: “Δεν βλέπεται! Δεν σε ενδιαφέρει που είσαι εδώ”

MasterChef – “Πετσόκομμα” από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: “Δεν βλέπεται! Δεν σε ενδιαφέρει που είσαι εδώ”

MasterChef – “Πετσόκομμα” από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: “Δεν βλέπεται! Δεν σε ενδιαφέρει που είσαι εδώ”

“Θα πρέπει να έχετε κατά μου ότι τον πήχη τον έχουν ανεβάσει κάποιοι από τους συμπαίκτες σας” τόνισε ο κριτής του MasterChef.

Απογοητευμένος ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef με το αποτέλεσμα της προσπάθειας της Τάνιας. Η παίκτρια δεν έχει δείξει σημάδια βελτίωσης με τον chef να αναρωτιέται αν θέλει να βρίσκεται στον μαγειρικό διαγωνισμό.

«Τάνια έχουμε μία προσπάθεια που είναι εξαιρετικά κακή. Δεν βλέπεται. Το λέω γιατί θα πρέπει σιγά σιγά να αποφασίσεις αν σου αρέσει εδώ που είσαι, αν διασκεδάζεις και αν έχεις έρθει για να μαγειρέψεις και να εξυπηρετήσεις όλο αυτό που μας είπες όταν γνωριστήκαμε στις οντισιόν ή ότι δεν έχεις όρεξη και δεν θέλεις να είσαι πια εδώ γιατί τα αποτελέσματα μαγειρικά δείχνουν ότι δεν σε ενδιαφέρει που είσαι εδώ.

Θα πρέπει να έχετε κατά μου ότι τον πήχη τον έχουν ανεβάσει κάποιοι από τους συμπαίκτες σας. Μοιραία πρέπει να κάνετε προσπάθεια για να ακολουθήσετε» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε αυστηρό τόνο στο MasterChef.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ