ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαMasterChef: Έβαλε τα κλάματα η Γεωργία με τα σχόλια των συμπαικτών της (βίντεο)

MasterChef: Έβαλε τα κλάματα η Γεωργία με τα σχόλια των συμπαικτών της (βίντεο)

MasterChef: Έβαλε τα κλάματα η Γεωργία με τα σχόλια των συμπαικτών της (βίντεο)

Η Γεωργία Μπετχαβά είναι υποψήφια προς αποχώρηση στο «Masterchef», καθώς οι συμπαίκτες της την έβγαλαν στον τάκο με 10 ψήφους.

Η παίκτρια της μπορντό μπριγάδας μιλώντας στην κάμερα της μοιράστηκε τη θλίψη και το παράπονό της μετά την ψηφοφορία. Ενώ, σε ένα σημείο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά της.

Αρχικά, είπε: «Δεν φοβάμαι τις αντιπάλους μου, πιστεύω στις ικανότητες μου και πιστεύω ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στη δυσκολία της αντιγραφής του πιάτου. Έχω καλή μνήμη, κρατάω την ψυχραιμία μου και δεν έχω κοπεί μέχρι τώρα ούτε έχω καεί παρόλο για μένα είναι πρωτόγνωρο. Πιστεύω ότι θα τα πάω πάρα πολύ καλά και κρατάω πάντα χαμηλούς τόνους. Πάντα. Δηλαδή η Ειρήνη μού είπε σήμερα “εγώ κοριτσάκι μου έχω κάνει 800 κουβέρ”. Το να λέμε όμως ψέματα για να εξυψώσουμε τον εαυτό μας και να μειώσουμε κάποιον άλλον, δεν θεωρώ ότι θα μας πάει εκεί που θέλουμε».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να ξεχάσω την συμπεριφορά όλων, μα όλων, που μου έδωσαν 10 ψήφους γιατί, την ώρα που έπαιρνα τις ψήφους, είδα μέχρι και τους κριτές να απορούν. Δεν τους έχω πολύ εμπιστοσύνη σαν ομάδα για να είμαι ειλικρινής».

Ενώ, στη συνέχεια είπε: «Όσο καλά και να θέλουν σήμερα να μου φερθούν, δεν μπορώ να ξεχάσω την προηγούμενη τους συμπεριφορά. Πως είναι δυνατόν να φέρεστε σε έναν άνθρωπο έτσι άσχημα και μετά να του λες «θα πας καλά» και τα λοιπά; Εγώ σκέφτομαι ότι, αν δεν τα πάω καλά τις επόμενες ημέρες, πάλι θα βρουν λόγο να με κατηγορήσουν για κάτι γιατί είδα ότι δεν ανέλαβε κανένας τις ευθύνες του στην ομαδική. Δηλαδή τα έριξαν όλα σε μένα».

Σε εκείνο το σημείο, η Γεωργία Μπετχαβά συγκινήθηκε και ξεκίνησε να κλαίει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ