ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleMasterChef: Άναψαν τα αίματα στη δοκιμασία – “Άμα του πετάξω το πιάτο στα δόντια και του τα κάνω ίσια…”

MasterChef: Άναψαν τα αίματα στη δοκιμασία – “Άμα του πετάξω το πιάτο στα δόντια και του τα κάνω ίσια…”

MasterChef: Άναψαν τα αίματα στη δοκιμασία – “Άμα του πετάξω το πιάτο στα δόντια και του τα κάνω ίσια…”

Ένταση προκάλεσε το Mystery Box αυτής της εβδομάδας στο MasterChef. Αμέσως μετά την αποχώρηση της Ρένας, οι 23 επίδοξοι νικητές του τίτλου κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο κουτιά γεμάτα υλικά, ένα διάφανο και ένα κουτί-έκπληξη, όπου δεν γνώριζαν εκ των προτέρων το περιεχόμενό του.

Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν σε αντίπαλα ζευγάρια, διεκδικώντας να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν από τις μαγειρικές μονομαχίες που προέκυψαν.

Όταν η Βιβή έφερε το πιάτο της μπροστά στους κριτές, διεκδικώντας τον πόντο για την ομάδα της απέναντι στον Μπάμπη, εξέφρασε το παράπονό της πως κάποιος από τη γκρι μπριγάδα τη θεωρεί «εύκολο πόντο», χωρίς αρχικά να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τον Λευτέρη να απολογηθεί για αυτό το σχόλιο. Ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας διέψευσε τα λεγόμενα της Βιβής, ενώ ο Κώστας από την πλευρά του έκανε λόγο για… δάφνες της Πυθίας. Η στάση των δύο παικτών εκνεύρισε τη Βιβή, η οποία τελικά έχασε τον πόντο.

Επιστρέφοντας στο πόστο της, η 27χρονη διαγωνιζόμενη του MasterChef άκουσε τον συμπαίκτη της να της λέει «μπράβο» γελώντας ειρωνικά, κίνηση που φαίνεται πως την ενόχλησε ιδιαίτερα.

«Γιατί είναι κότες στους κριτές; Μπροστά μας είναι εριστικοί και στους κριτές είναι χέστες; Ο Κωστάκης, ας πούμε», είπε η Βιβή αμέσως μετά.

«Μου είπε «μπράβο Βιβή» και γέλαγε. Άμα του πετάξω το πιάτο στα δόντια και του τα κάνω ίσια…», πρόσθεσε εκνευρισμένη η 27χρονη επίδοξη MasterChef.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ