ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleMasterChef 2023: Αυτή είναι η τελική τριάδα

MasterChef 2023: Αυτή είναι η τελική τριάδα

MasterChef 2023: Αυτή είναι η τελική τριάδα

Με μία ακόμη αποχώρηση, την προτελευταία για φέτος, ολοκληρώθηκε το χθεσινό επεισόδιο του «MasterChef 2023», οπότε και διαμορφώθηκε η τελική τριάδα του διαγωνισμού.

Ο Νίκος Τράκας παρακολουθούσε από τον εξώστη καθώς είχε ήδη εξασφαλίσει μία θέση στους τρεις καλύτερους του μαγειρικού ριάλιτι. Ακολούθησε η Μαρία Μπέη και έμειναν στον τάκο για μια… τελευταία μονομαχία, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Άγγελος Τσιγκάκος.

Οι δυο τους κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε μια ακόμα δοκιμασία αντιγραφής ενός υψηλών απαιτήσεων πιάτου του βραβευμένου σεφ Αστέριου Κουστούδη.

Στο τέλος της αναμέτρησης, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Αστέριος Κουστούδης στάθηκαν απέναντι από τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη και τον Άγγελο Τσιγκάκο για να τους ανακοινώσουν την βαθμολογία τους.

Εκείνος που αποχώρησε μία «ανάσα» πριν τον μεγάλο τελικό του «MasterChef 2023» είναι ο Άγγελος Τσιγκάκος. «Νιώθω πολύ γεμάτος, ευχαριστήθηκα πολύ και το πιάτο σήμερα παρά τις αστοχίες. Κρατάω μόνο τα θετικά από το παιχνίδι» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης.

Πηγή: protothema.gr

Χαρά Παππά: Η αποκάλυψη για το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ