ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΜε μάσκες… ΠΑΣΟΚ η εκδήλωση για την 3η Σεπτεμβρίου

Με μάσκες… ΠΑΣΟΚ η εκδήλωση για την 3η Σεπτεμβρίου

Με μάσκες… ΠΑΣΟΚ η εκδήλωση για την 3η Σεπτεμβρίου

Απουσίαζαν Παπανδρέου, Σημίτης, Λαλιώτης και Αυγερινός

Με ομιλήτρια την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Ζάππειο εκδήλωση με αφορμή την 46η επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου 1974 και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μεγάλη μεταρρύθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σε σχετική ανακοίνωση από τη Χαριλάου Τρικούπη τονίζεται πως «η φετινή επέτειος πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολύ δύσκολων συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού, καθώς και τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου».

Η εκδήλωση έγινε με την υποχρεωτικά περιορισμένη φυσική παρουσία που προβλέπεται, με τη συμμετοχή μόνο της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου, ενώ μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του Καναλιού της Βουλής και τους λογαριασμούς του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ στο Facebook.

Από την εκδήλωση απουσίαζαν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου, καθώς και τα ιστορικά στελέχη του Κινήματος Κώστας Λαλιώτης και Παρασκευάς Αυγερινός, οι οποίοι έχουν στείλει χαιρετισμούς.

Πολλοί από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση φορούσαν υφασμάτινες μάσκες με τα λογότυπα του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

thebest.gr

Μετά από 10 χρόνια χρόνια είδε… φως η ξεχασμένη Μαμουλάδα και ο πρόεδρός της ευχαριστεί…

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr