ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕλλαδαΜάρθα Καραγιάννη: Απίστευτη καταγγελία μετά τον θάνατό της – «Οι Αρχές δεν επιτρέπουν να αποτεφρωθεί»

Μάρθα Καραγιάννη: Απίστευτη καταγγελία μετά τον θάνατό της – «Οι Αρχές δεν επιτρέπουν να αποτεφρωθεί»

Μάρθα Καραγιάννη: Απίστευτη καταγγελία μετά τον θάνατό της – «Οι Αρχές δεν επιτρέπουν να αποτεφρωθεί»

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών με την κηδεία της να έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Ωστόσο, όπως τόνισε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η σπουδαία ηθοποιός δεν ήθελε να ταφεί αλλά να αποτεφρωθεί. Μάλιστα, η Μάρθα Καραγιάννη είχε γράψει την επιθυμία της σε ένα χαρτί, ωστόσο βάσει νόμου δεν ισχύει αν αυτό δεν υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δεύτερου βαθμού.

Η στενή φίλη της ηθοποιού Ντόρα Δούμα άρχισε να κλαίει και να φωνάζει στο τηλέφωνο «Θα κάνω την επιθυμία της Μάρθας! Δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω στην Βουλή. Δεν είναι δυνατόν! Δεν μπορώ να μην κάνω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας».

Η επιθυμία της ηθοποιού ήταν να γίνει αποτέφρωση όταν πεθάνει και όχι ταφή σε νεκροταφείο. Ωστόσο για γραφειοκρατικούς λόγους κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Πηγή: tlife.gr

Αντιδρά και ο Σύλλογος ΑμεΑ Αιτωλοακαρνανίας στο κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο – “Αδύνατη η μετακίνηση στο Μεσολόγγι” (ηχητικό)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ