ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΜαρκέλλα Γιαννάτου: “Μου είπε να πάρω τον γυναικολόγο μου γιατί μετά που κόλλησα covid, έπαθα χολόσταση”

Μαρκέλλα Γιαννάτου: “Μου είπε να πάρω τον γυναικολόγο μου γιατί μετά που κόλλησα covid, έπαθα χολόσταση”

Μαρκέλλα Γιαννάτου: “Μου είπε να πάρω τον γυναικολόγο μου γιατί μετά που κόλλησα covid, έπαθα χολόσταση”

 

“Πήρα τον μπαμπά μου τα μεσάνυχτα και του είπα ότι με τρώνε τα χέρια μου” δήλωσε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε για τη δυσκολία που αντιμετώπισε λίγο πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της.

«Με το που μπήκα στον μήνα μου, είχα έτοιμη τη βαλίτσα έτσι κι αλλιώς. Επειδή κόλλησα covid, έπαθα ένα πράγμα, νομίζω ότι λέγεται χολόσταση. Έφυγα ξαφνικά γιατί μιλούσα με μία φίλη μου και της είπα ότι έχω μία φαγούρα στα χέρια αργά τη νύχτα και μου είπε να πάρω τον μπαμπά μου, που είναι γυναικολόγος. Πήρα τον μπαμπά μου τα μεσάνυχτα και του είπα ότι με τρώνε τα χέρια μου. Μου είπε κλείσε και πάρε τον γυναικολόγο σου» είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

«Οπότε έγινε ένα αγχωτικό πράγμα και λέω τι συμβαίνει τώρα; Τον πήρα και μου είπε έλα αύριο το πρωί με το βαλιτσάκι σου να το πάρουμε γιατί αυτό είναι επικίνδυνο. Πήγα και τελικά δεν πήραν το μωρό, αλλά εξαιτίας αυτού προγραμματίσαμε να γεννήσω» πρόσθεσε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ