Μάριος Σαλμάς: Τακτικός καθηγητής στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Αθηνών - Συγκινεί ανάρτηση του

Ποιους ευχαριστεί για τη στήριξη

salmas-1-1

Για δικαίωση του πατέρα του που κάτω από δύσκολες συνθήκες στήριξε την προσπάθειά του να γίνει χειρουργός κάνει λόγο σε συγκινητική του ανάρτηση ο Αιτωλοακαρνάνας πρώην υπουργός Μάριος Σαλμάς, με αφορμή την ομόφωνη εκλογή του στη βαθμίδα του τακτικού καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Μάριος Σαλμάς εκφράζει τις ευχαριστίες του στο εκλεκτορικό Σώμα, στους γονείς, τη σύζυγο και τα παιδιά του. 

Η ανάρτηση του Μάριου Σαλμά: 

Όταν ήμουν παιδί ήθελα μόνο να γίνω Χειρουργός. Τα κατάφερα με τη θέληση, τη σκληρή δουλειά την βοήθεια του θεού και την στήριξη των γονιών μου. Θυμάμαι πόσες φορές δανείστηκε ο πατέρας μου για να μου στείλει χρήματα στη Θεσσαλονίκη που σπούδαζα. Σήμερα νομίζω τον δικαίωσα με την ομόφωνη εκλογή μου στην βαθμίδα του τακτικού καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου ΑΘΗΝΩΝ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του καθηγητές του Εκλεκτορικού σώματος που όχι μόνο με ψήφισαν αλλά είπαν συγκινητικά λόγια. Ένα ευχαριστώ και στους δασκάλους μου που μου έδειξαν το δρόμο και με δίδαξαν τρόπο επιστημονικής σκέψης και συμπεριφοράς. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πατέρα μου και την μητέρα μου για την αμέριστη αγάπη και πίστη σε εμένα. Τέλος αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για την οικογένεια μου την Σύζυγο μου Ειρήνη, την Κόρη μου Έλλη και τον γιο μου Αντώνη που στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια ο καθένας με τον τρόπο του.