ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠολιτικα ΝεαΜάριος Σαλμάς: Λύση στο πρόβλημα εξαγωγών της ελιάς Καλάμων θα ανακοινώσει ο αρμόδιος υπουργός

Μάριος Σαλμάς: Λύση στο πρόβλημα εξαγωγών της ελιάς Καλάμων θα ανακοινώσει ο αρμόδιος υπουργός

Μάριος Σαλμάς: Λύση στο πρόβλημα εξαγωγών της ελιάς Καλάμων θα ανακοινώσει ο αρμόδιος υπουργός

Λύση στο πρόβλημα εξαγωγών ελιάς Καλαμών παραγόμενης στην Αιτωλοακαρνανία ανακοινώνει αυτή την εβδομάδα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Γεωργαντάς ύστερα και από την επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή κ. Μάριου Σαλμά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας καθηγητής κύριος Μάριος Σαλμάς συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά με θέμα την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο κύριος Σαλμάς την 21/06/2022 αναφορικά με την εμπλοκή που δημιουργήθηκε στις εξαγωγές ελιάς Καλαμών ύστερα από την απόφαση του ΣΤΕ με την οποία απαγορευόταν η εξαγωγή της ελιάς Καλαμών που παράγεται στην Αιτωλοακαρνανία με την πιστοποίηση ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας. Είχε προηγηθεί συνάντηση του κυρίου Σαλμά και με τους εμπλεκόμενους φορείς και με τον κ.Υπουργό προ διμήνου.

Ο κ.Γεωργαντάς διαβεβαίωσε στην χθεσινή συνάντηση τους τον κ. Σαλμά ότι έχει δρομολογηθεί λύση στο πρόβλημα και θα την ανακοινώσει πιθανόν αύριο ή μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Ο κ. Σαλμάς ευχαρίστησε τον κ. Γεωργαντά και απέφυγε να ανακοινώσει την λύση σεβόμενος την επιθυμία του Υπουργού να την ανακοινώσει ο ίδιος.

Αγρίνιο: 3,6 εκατ. ευρώ για το Δημοτικό Περίπτερο του Πάρκου – Έτσι θα γίνει πολυχώρος πολιτιστικών δράσεων και αναψυχής

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ