Μάριος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρω τι κρύβεται από πίσω» λέει η μητέρα του μετά τη μαρτυρία για τα οστά

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου μετά από μαρτυρία ενός κρατούμενου για το πού βρίσκεται θαμμένος.

Παπαγεωργίου Μάριος

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου μετά από μαρτυρία ενός κρατούμενου για το πού βρίσκεται θαμμένος.

Οι Αρχές βρήκαν οστά στο σημείο που υπέδειξε ο κρατούμενος σε δύσβατη περιοχή στα Δερβενοχώρια και η απάντηση για το αν είναι ο Μάριος Παπαγεωργίου θα δοθεί σε 20 μέρες από την εξέταση του DNA. Η μητέρα του άτυχου νεαρού μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star και είπε: «Περιμένω τα αποτελέσματα του DNA με πολλή υπομονή».

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, που γίνεται παρόμοια έρευνα. Αυτό που ζητά είναι να μπορέσει να θάψει το παιδί της. «Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη, καθώς δεν ξέρω τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Έχουν ξαναδεί αυτό το πράγμα. Θα περιμένουμε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα Αυτό μας ενδιαφέρει, τίποτα άλλο. Θα κάνω υπομονή... Φάγαμε τον γάιδαρο περίπου 11 χρόνια τώρα είναι. Κάνω υπομονή ακόμη», τόνισε η μητέρα του Μάριου.

«Σίγουρα αναφέρεται σε μια περιοχή που κινήθηκαν οι δράστες που προκύπτει σαφέστατα από τα στίγματα που έχουμε και από άλλα στοιχεία, όπως η ύπαρξη εκκλησίας που αναφέρεται στα τηλεφωνήματα των δραστών. Επειδή δεν υπάρχουν ιστοί, θα γίνει εξαγωγή DNA και με ανθρωπολογική έρευνα. Υπάρχει όντως ελπίδα ότι αυτή τη φορά μπορεί τα πράγματα να οδηγηθούν στη λύση τους και έρχεται σε μια στιγμή που είναι σε εξέλιξη η ανάκριση για τη δεύτερη ομάδα που είχε συστήσει ο "εγκέφαλος" για την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου», δήλωσε στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Η πληροφορία του κρατούμενου

Υπενθυμίζεται πως η πληροφορία για τα οστά και το κρανίο στη συγκεκριμένη, δύσβατη περιοχή δόθηκε από κρατούμενο, ο οποίος επεσήμανε ότι ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Οι Αρχές έχουν αρχίσει ήδη την έρευνα και το DNA σε λίγες ημέρες θα δώσει την τελική απάντηση σε μία υπόθεση που 11 χρόνια μετά παραμένει θρίλερ. Η μητέρα του είχε ζήσει και πάλι την ίδια αγωνία, όταν βρέθηκαν και πάλι οστά αυτή τη φορά στη Βοιωτία, αλλά τελικά δεν ανήκαν στο παιδί της.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο Μάριος εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου του 2012. Την επόμενη ημέρα οι απαγωγείς ζητούσαν 620.000 ευρώ από τη μητέρα του για να τον απελευθερώσουν. Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.

Ο «εγκέφαλος» αυτής της υπόθεσης ήταν οικογενειακός φίλος του θύματος. Καταδικάστηκε σε ισόβια, ενώ ποινές επιβλήθηκαν σε άλλα τρία άτομα.

Πηγή: protothema.gr

Γιατί η γαρίδα Αμβρακικού είναι η κορυφαία στον κόσμο – Αφιέρωμα