Μαρινάκης: Χυδαία, απάνθρωπη και ρατσιστική η επίθεση κατά του Κυμπουρόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την «χυδαία, ρατσιστική και απάνθρωπη» επίθεση που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Ο…

5920193-scaled-2

Την «χυδαία, ρατσιστική και απάνθρωπη» επίθεση που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Ο κ. Μαρινάκης σε ανάρτησή του τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν οι συντάκτες των «αποτρόπαιων σχολίων» να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και «δεν είναι δυνατόν να μείνουν ατιμώρητοι».

«Από χθες ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος δέχεται συντονισμένα μια χυδαία, απάνθρωπη και ρατσιστική επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανώνυμα, κυρίως, προφίλ επιτίθενται στον ευρωβουλευτή, επειδή “τόλμησε” να τοποθετηθεί δημοσίως με νηφαλιότητα», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μαρινακης και κατέληξε:

«Οι συντάκτες αυτών των αποτρόπαιων σχολίων δεν είναι δυνατόν να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και να μένουν ατιμώρητοι».