ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΜαρίνα Πατούλη: «Οι γυναίκες μου λένε ότι με έχουν πρότυπο» (βίντεο)

Μαρίνα Πατούλη: «Οι γυναίκες μου λένε ότι με έχουν πρότυπο» (βίντεο)

Μαρίνα Πατούλη: «Οι γυναίκες μου λένε ότι με έχουν πρότυπο» (βίντεο)

Τη Μαρίνα Πατούλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Η κα Πατούλη μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εξωτερική της εμφάνιση, τον φόβο των ανδρών να την φλερτάρουν και τα… ψώνια στη λαϊκή.

«Οι γυναίκες έξω μου λένε ότι με έχουν πρότυπο. Οι περισσότερες έχουν παρακολουθήσει την πορεία μου. Συνάδελφοί μου στην αυτοδιοίκηση μου ζητούν να φωτογραφηθούμε. Έχω δεχθεί σεξισμό, ο χώρος της πολιτικής και της αυτοδιοιίκησης είναι ανδροκρατούμενος. Έχω δεχθεί ειρωνικά σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση».

Για τα… ψώνια από τη λαϊκή, λέει:

«Έχω ψωνίσει από τη λαϊκή. Παλιά έλεγαν ότι είμαι η ωραιότερη της λαϊκής. Νιώθω όμορφη και αγαπώ τον εαυτό μου αλλά δεν αποδέχομαι τον όρο sex symbol».

«Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, αλλά δεν είναι η βασική παράμετρος για να διατηρηθεί. Δε θα έκανα σχέση με μικρότερο. Οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή μου είναι ήρωες και τυχεροί. Θέλει αρετή και τόλμη για να με αντέξουν», συμπληρώνει για την προσωπική της ζωή και αναφέρει:

«Δε με φλερτάρουν οι άνδρες, πιθανόν να με φοβούνται. Θέλω ο σύντροφός μου να με εξιτάρει πνευματικά και όχι με την οικονομική του κατάσταση. Έχω πλούσια την γκαρνταρόμπα μου, έχω τουαλέτες αλλά και οικονομικά ρούχα».

Η ίδια απαντά και για τα σχόλια που έχει δεχτεί για το «χρυσό» σπίτι της.

«Μου δίνει τεράστια δύναμη η αγάπη του κόσμου και των γυναικών. Μου δίνουν χαρά οι επιλογές που έχω κάνει. Όλα αυτά είναι πυλώνες που με θωρακίζουν, να παραβλέπω και να προχωράω», είπε.

Ο Τσορτέκης λύνει το “μυστήριο” για το μπουφάν του: “Αναρωτιούνται αν έχω κάτι άλλο να βάλω πάνω μου”

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ