Μαρίνα Πατούλη: «Δεν επιτρέπω να χλευάζεται η οικογένειά μου...»

Για τα αρνητικά σχόλια που είχε ακούσει η ίδια και η οικογένειά της απάντησε η Μαρίνα Πατούλη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»…

patouli183

Για τα αρνητικά σχόλια που είχε ακούσει η ίδια και η οικογένειά της απάντησε η Μαρίνα Πατούλη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη.

«Δέχθηκα την ψήφο εμπιστοσύνης στο δημοτικό συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης και ανέλαβα το κομμάτι του πολιτισμού. Ο μεγάλος έρωτας σε μένα είναι το επάγγελμά μου ως καθηγήτρια, παράλληλα γεννήθηκε το μικρόβιο της ενασχόλησης με τα κοινά. Είμαι υπέρμαχος των έξυπνων αγορών, με γεμίζει η ικανοποίηση του να μπορώ να αγοράσω ένα πολύ καλό προϊόν με το χαμηλότερο δυνατό κόστος», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη είπε στη συνέχεια: «Είμαι μόνη και είμαι πολύ καλά. Η χειρότερη περίοδος ήταν όταν στοχοποιήθηκε η οικογένειά μου με τα χρυσά σαλόνια. Δεν το επιτρέπω όταν χλευάζεται η οικογένειά μου. Το παιδί μου πήγαινε σχολείο και ένιωθε ψυχολογική πίεση ενώ είχαν χλευάσει και την πεθερά μου. Ο γιος μου είναι αυστηρός κριτής και με αυστηρό τρόπο».

Κλείνοντας, η Μαρίνα Πατούλη είπε: «Η μαγειρική δεν είναι από τα μεγαλύτερά μου πλεονεκτήματα, δεν ξέρω οι καλεσμένοι κατά πόσο θα μείνουν ικανοποιημένοι με τις μαγειρικές μου ικανότητες».

Πηγή: zappit.gr