ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜαρίκα Αράπογλου – Αντώνης Λαιμός: Νέες φωτογραφίες από το γάμο στο Πάπιγκο

Μαρίκα Αράπογλου – Αντώνης Λαιμός: Νέες φωτογραφίες από το γάμο στο Πάπιγκο

Μαρίκα Αράπογλου – Αντώνης Λαιμός: Νέες φωτογραφίες από το γάμο στο Πάπιγκο

Η Μαρίκα Αράπογλου και ο Αντώνης Λαιμός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Πάπιγκο. Το ζευγάρι είχε γοητευτεί από την τοποθεσία από την πρώτη στιγμή που έκανε εκδρομή στην περιοχή πριν από δύο χρόνια.

Ο γάμος τους έγινε στην εκκλησία του Αγίου Βλασίου, στην είσοδο του Μεγάλου Παπίγκου από τους Μητροπολίτες Ιωαννίνων Μάξιμο και Αργεντινής Ιωσήφ.

Το γαμήλιο γλέντι έγινε στο κτήμα του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου, όπου όλα είχαν διαμορφωθεί και στολιστεί ειδικά για την ομορφότερη μέρα του ζευγαριού.

Την τιμητική τους είχαν τα λευκά λουλούδια, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την διαμόρφωση των κλειστών χώρων ήταν διάφανα ώστε να μην στερούν την θέα!

Οι καλεσμένοι στη γαμήλια δεξίωση ήταν 110, ανάμεσά τους οι οικογένειες Γουλανδρή, Βαρδινογιάννη, Πατέρα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και αρκετοί ξένοι.

Στο κτήμα μαγείρευαν σεφ από διάφορες χώρες του εξωτερικού και ένα πλήθος εδεσμάτων περίμενε τους καλεσμένους. Διάσημοι καλλιτέχνες για την απαραίτητη διασκέδαση δεν υπήρχαν και το γλέντι έγινε με DJs.

Το βράδυ της Πέμπτης το ζευγάρι είχε οργανώσει μία ακόμη δεξίωση για τους καλεσμένους τους, μεταξύ αυτών και λίγα ζευγάρια από τα Γιάννινα και το Ζαγόρι.

Δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο αλλά και μετά στη δεξίωση που ακολούθησε και δημοσιεύτηκαν στο Ιnstagram.

 

 

Λόγω της πανδημίας, ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού είχε πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Πηγή: protothema.gr

Παρένθετη μητέρα για την αδερφή της που νόσησε από επιθετικό καρκίνο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr