ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΜαρία Τριανταφύλλου: Δήλωση – Ανακοίνωση (ενόψει των επικείμενων εκλογών)

Μαρία Τριανταφύλλου: Δήλωση – Ανακοίνωση (ενόψει των επικείμενων εκλογών)

Στις προσεχείς εκλογές ο Ελληνικός λαός καλείται να ψηφίσει  σε δύο κάλπες. Καλείται να αποφασίσει  για το ποιοι και με  ποιο πρόγραμμα θα τον εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή και ταυτόχρονα  ποιοι και με ποιο πρόγραμμα θα καταλάβουν τις θέσεις των δήμων  και των περιφερειών.

Κανείς μας δεν πρέπει να ξεχάσει, ότι η σημερινή κυβέρνηση  με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά έχει προωθήσει με τον πιο αντιδημοκρατικό τρόπο (απουσία κοινωνικού και κοινοβουλευτικού διαλόγου)   νόμους και προεδρικά διατάγματα, που μόνο στόχο είχαν την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του σάπιου πολιτικού συστήματος προς τις τράπεζες και την Τρόικα.
Η Ελλάδα βρέθηκε μέσα στην παγκόσμια οικονομική κρίση  απροστάτευτη με την οικονομία  της πλήρως εξαρτημένη από τις τράπεζες και με την παραγωγή της σε  καθεστώς  διάλυσης.
Κανένας από όσους μέχρι σήμερα κυβέρνησαν δεν έχει αναλάβει  καμία ευθύνη και κανείς από τους θιασώτες των πολιτικών, που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση, δεν έχει ζητήσει  συγνώμη από τον Ελληνικό λαό.
Το αντίθετο, μάλιστα, συνεχίζουν και χειροκροτούν την κυβέρνηση Σαμαρά και κάνουν αγώνα, για να ολοκληρώσει   το καταστροφικό έργο, που οι ίδιοι ξεκίνησαν.
Παρότι στα δύο κόμματα, που συγκυβερνούν, δε διαφαίνεται σύμπνοια, αυτό δεν αρκεί, ώστε να αλλάξει η κατάσταση και να ξανακερδίσουμε τη ζωή.
Ο τόπος και η χώρα έχει ανάγκη από ένα ουσιαστικό πλήγμα στην πολιτική που ακολουθεί ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος κατ’ εντολήν Τρόικας και  Μέρκελ.
Ο λαός έβαλε τις βάσεις για τη δημιουργία   ρεύματος  ανατροπής τους,  ώστε να σταθούμε στον τόπο μας.
Η επερχόμενη μάχη των Ευρωεκλογών είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει σε αυτή τη μάχη όλες του τις δυνάμεις και  θα αγωνιστεί μαζί με το λαό,  για να ανοίξει ο δρόμος για τη διέξοδο της χώρας από την κρίση και την καταστροφή.
Για να ανοίξει ο δρόμος για την   ήττα αυτών, που ηγούνται σήμερα της εκστρατείας αφαίμαξης  του τόπου .
Σε αυτή τη μάχη οφείλουμε να νικήσουμε την παράταξη των Σαμαρά-Βενιζέλου και όσους τους ακολουθούν.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr