ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleMαρία Μπακοδήμου – Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η αποκάλυψη για το άγνωστο περιστατικό από το γάμο τους! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Mαρία Μπακοδήμου – Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η αποκάλυψη για το άγνωστο περιστατικό από το γάμο τους! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Mαρία Μπακοδήμου – Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η αποκάλυψη για το άγνωστο περιστατικό από το γάμο τους! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Έχουν μαζί δυο υπέροχους γιους, τον Νικήτα και τον Άρη και παρόλο που έχουν χωρίσει παραμένουν δυο καλοί φίλοι! Ο λόγος για την Μαρία Μπακοδήμου και τον πρώην σύζυγό της και κριτή του “My Style Rocks” Δημήτρη Αργυρόπουλο! Οι δυο τους, μάλιστα, όπως έχουν αναφέρει πολλές φορές, μπορεί να μην κατάφεραν να σώσουν το γάμο τους, αλλά κατόρθωσαν να αναπτύξουν μια πολύ πιο ισχυροί σχέση και να παραμείνουν ενωμένοι γονείς για χάρη των παιδιών τους.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στο gala του“My Style Rocks”, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είχε ένα γάμο γεμάτο εκπλήξεις και απρόοπτα με την Μαρία Μπακοδήμου! Με αφορμή το θέμα του gala που ήταν ο γάμος, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στάθηκε στην τελευταία εμφάνιση της Τάμτα Μαστοράκη με νυφικό. Η διαγωνιζόμενη επέλεξε ένα σεμνό νυφικό για γάμο εγκύου στο Δημαρχείο και αυτό «ξύπνησε» μνήμες στον κριτή.

Εκείνος θυμήθηκε πριν από χρόνια τον πολιτικό γάμο που είχε κάνει με την Μαρία Μπακοδήμου, όταν ήταν κι εκείνη έγκυος στο πρώτο τους αγόρι και αποκάλυψε πως μια ατάκα της τον έκανε να φύγει από το Δημαρχείο τρέχοντας πριν το γάμο!

«Η Μαρία ήταν έγκυος στον 8ο μήνα και είχαμε πάει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μια δικηγόρο στο δημαρχείο για να παντρευτούμε. Ξέραμε ότι είναι αγόρι το παιδί και μου λέει η Μαρία «Μπορούμε να πούμε το παιδί Μπακοδήμο». Επειδή η Μαρία δεν έχει αδελφό ήθελε να συνεχιστεί το όνομα. Έγινα έξαλλος και έφυγα. Μετά φυσικά γύρισα γιατί την αγαπούσα!», είπε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αποκαλύπτοντας το άγνωστο περιστατικό από το γάμο του!

Δες το video:

tlife.gr

«Είχα πρόταση από το Mega να κάνω το πρωινό πριν από τον Φώτη και τη Μαρία» (VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr