Μαρία Μπακοδήμου – Συγκίνησε συνεργάτης της με την εξομολόγησή του: “Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι” | Zappit

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Ελένη Φουρέιρα για το πως θέλει να μεγαλώσει ο γιος της, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο οποίος βρίσκεται στην…

bakodimou-1

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Ελένη Φουρέιρα για το πως θέλει να μεγαλώσει ο γιος της, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής Γεια σου στον ΣΚΑΙ, πέρασε σε μία εξομολόγηση για τα σχόλια που άκουγε σε μικρότερη ηλικία. Στη συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου έσπευσε να τον αγκαλιάσει λόγω της συναισθηματικής του φόρτισης.

«Το έχω ζήσει γιατί στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι που έπαιζα ποδόσφαιρο. Μπορεί να έπαιζα με κορίτσια. Κι αυτό μεγαλώνοντας σε μία κοινωνία που έχουμε ριζωμένες κάποιες αντιλήψεις, όπως ότι το αγόρι πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο, να μην κλάψει. Θυμάμαι τον εαυτό μου ότι σκεφτόμουν τι γίνεται και μήπως κάνω κάτι λάθος; Δεν το είχα πει στους γονείς μου γιατί φοβόμουν ότι αν τους πω πως στο σχολείο κάτι συμβαίνει θα στενοχωριούνται, οπότε το έπαιρνα μέσα μου, αλλά όσο μεγαλώνεις δεν σε νοιάζει» εξομολογήθηκε συγκινημένος ο δημοσιογράφος.

«Έχεις συγκινηθεί με αυτό» είπε η Μαρία Μπακοδήμου δίνοντάς του μία τρυφερή αγκαλιά.

Πηγή: zappit.gr