Μαρία Μπακοδήμου σε Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να στο πω και στον αέρα, έχεις πάρα πολύ καλό παιδί»

«Είναι τόσο ώριμος, τόσο γλυκός, που πραγματικά να τον χαίρεσαι», είπε η Μαρία Μπακοδήμου στην Ελένη για τον Άγγελο Λάτσιο. Τη Μαρία Μπακοδήμου υποδέχτηκε σήμερα…

mpakodimou113

«Είναι τόσο ώριμος, τόσο γλυκός, που πραγματικά να τον χαίρεσαι», είπε η Μαρία Μπακοδήμου στην Ελένη για τον Άγγελο Λάτσιο.

Τη Μαρία Μπακοδήμου υποδέχτηκε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της. Η παρουσιάστρια του «Γεια σου» έκανε ξαφνικά και μια αναφορά στον Άγγελο Λάτσιο, τον οποίο φυσικά ξέρει από μικρό παιδί.

«Εγώ θυμάμαι τον Άγγελο μικρό, όταν είχε έρθει στο σχολείο και τον πετυχαίνω στο πεζουλάκι. Είχε ανοίξει και το βαλιτσάκι με το φαγητό του και καθόταν ήσυχο, γλυκό, με τη χωρίστρα του και ήθελα… να τον φάω! Και είναι ο Άγγελος τώρα που τον βλέπω και τον ξέρω και τον εκτιμώ πάρα πολύ, γιατί θέλω να στο πω και στον αέρα, έχεις πάρα πολύ καλό παιδί», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Κι εκείνος για σένα μού έχει μιλήσει με τόσο ωραία λόγια, σαν η μαμά των αγοριών που κάνει παρέα. Για εκείνον δεν είσαι η Μαρία Μπακοδήμου, εκείνος σε βλέπει σαν μαμά, η μαμά των φίλων του».

Μ.ΜΠ.: Είναι τόσο ώριμος, τόσο γλυκός, που πραγματικά να τον χαίρεσαι.

Ε.Μ.: Κι εσύ τα αγόρια σου.

Πηγή: zappit.gr