Μαρία Μπακοδήμου για Νίκο Μουρατίδη: “Αυτό ήταν πολύ trash τηλεόραση”

“Έχει ένα site, ένα blog, κάτι και πρέπει να δημιουργήσει επισκεψιμότητα;” αναρωτήθηκε, με νόημα, η Μαρία Μπακοδήμου. Με την απαράδεκτη επίθεση του Νίκου Μουρατίδη στη Χριστίνα…

bakodimou81

“Έχει ένα site, ένα blog, κάτι και πρέπει να δημιουργήσει επισκεψιμότητα;” αναρωτήθηκε, με νόημα, η Μαρία Μπακοδήμου.

Με την απαράδεκτη επίθεση του Νίκου Μουρατίδη στη Χριστίνα Λαμπίρη ασχολήθηκε η Μαρία Μπακοδήμου, το μεσημέρι του Σαββάτου, με την τηλεοπτική της παρέα στο «Γεια σου» του ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, δε, η παρουσιάστρια μίλησε με αιχμηρό λόγο για όσα ειπώθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε στις εκπομπές.

Ειδικότερα, η Μαρία Μπακοδήμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν κατάλαβα γιατί δεν κινείται νομικά από τώρα, όχι στο εξής, η οικογένεια Λαμπίρη. Η κόρη είπε από εδώ και πέρα εννοώντας πως θα το πράξει αν επαναληφθεί. Μακάρι να κινηθεί γιατί έχει χαθεί το μέτρο σε όλα. Τσόλια και όλα αυτά, γιατί; Έχει ένα site, ένα blog, κάτι και πρέπει να δημιουργήσει επισκεψιμότητα;».

«Το να βγάζει χολή και να προσβάλλεις ανθρώπους έτσι ανήκει σε μια άλλη εποχή της τηλεόρασης. Της λεγόμενης trash τηλεόρασης που όλοι έβριζαν όλους σε αποσπάσματα στο Youtube και γελούσαν και αυτή την εποχή είναι καλό να σεβόμαστε τους ανθρώπους» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης με την Μαρία Μπακοδήμου να σχολιάζει τα εξής. «Ακριβώς. Αυτό ήταν πολύ trash τηλεόραση».

«Απόβλητα χαρακτήρισε τους παρουσιαστές της τηλεόρασης… Δεν χρειάζεται όμως να το αναλύσουμε, το πράγμα βρωμάει από μόνο του. Τελεία. Τι να κάτσουμε τώρα να το ψάξουμε» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Μπακοδήμου στην μεσημβρινή της εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: zappit.gr