Μαρία Χατζηστεφανή: “Άρχισα να γίνομαι πολύ κακή υπάλληλος, το κατάλαβαν και με απέλυσαν”

Η Μαρία Χατζηστεφανή παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το Σάββατο στον Alpha. Μέσα σε όλα,…

xatzistefani22

Η Μαρία Χατζηστεφανή παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το Σάββατο στον Alpha. Μέσα σε όλα, η επενδύτρια του Dragons’ Den αναφέρθηκε στις on air κόντρες που βλέπουμε στο ριάλιτι επιχειρηματικότητας, στα μηνύματα που δέχεται στα social media και στη στιγμή που κατάλαβα ότι πρέπει να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία.

Ειδικότερα, η Μαρία Χατζηστεφανή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάποιες στιγμές λόγω και της κούρασης δημιουργείται ένας εκνευρισμός στο Dragons’ Den. Κι αν κάτι δεν πάει καλά, εάν μας πει κάτι ένας άλλος dragon και δημιουργηθεί λίγο μια κόντρα… ε, γίνεται μέσα στο πλατό και μετά τα ξεχνάμε».

«Mυ ήρθε ένα μήνυμα πρόσφατα στα social media όπου κάποιος μου λέει το εξής: Κυρία Χατζηστεφανή, θα ήθελα 10.000 ευρώ για να πάω δυο – τρία ταξιδάκια αναψυχής. Μπορεί να έχετε τρέλα και να θέλετε να μου τα δώσετε και γω, ως αντάλλαγμα, θα σας στείλω τα βιντεάκια με το πως ξόδεψα τα χρήματα σας».

«Ξεκίνησα από τη Μυτιλήνη, όπου γεννήθηκα και από πάρα πολύ μικρή με ενδιέφερε ο κόσμος της μόδας, του στιλ και της ομορφιάς. Σπούδασα Αγγλική φιλολογία στην Αθήνα και παράλληλα δούλεψα για τέσσερα χρόνια σε περιοδικά. Είχα πάρα πολύ περιέργεια για τον χώρο των επιχειρήσεων, πήρα μια υποτροφία και βρέθηκα στην Αμερική όπου σπούδασα για δυο χρόνια».

«Όταν τελείωσα, βρέθηκα σε μια επενδυτική τράπεζα στο Λονδίνο αλλά μετά από δυο χρόνια άρχισα να γίνομαι πολύ κακή υπάλληλος. Το κατάλαβαν και αυτοί και με απέλυσαν, οπότε σκέφτηκα ότι θα κάνω την δική μου εταιρεία» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρία Χατζηστεφανή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Πηγή: zappit.gr