Μαρία Αντωνά: “Στο Survivor ξεχνάς το πρόσωπο του δικού σου ανθρώπου”

“Όλα τα παιδιά λέγαμε ότι δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του επειδή δεν έχουμε…

antona1703

“Όλα τα παιδιά λέγαμε ότι δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του επειδή δεν έχουμε καμία επικοινωνία» ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor και τις τηλεοπτικές προτάσεις.

«Μου είχε λείψει πολύ αλλά επειδή όσο καιρό είσαι μέσα σταματάς να σκέφτεσαι και δεν μπορείς να φέρεις στον νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου. Όλα τα παιδιά λέγαμε ότι δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του επειδή δεν έχουμε καμία επικοινωνία» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Προς το παρόν έχω ξεκινήσει στο ραδιόφωνο. Θα ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψω τηλεοπτικά σε μια παρέα ή σε κάποιο μουσικό project όπως το The Voice. Μου είχε γίνει μια κρούση αλλά ήμουν ήδη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. Είχε ακουστεί το όνομά μου για τη γυναικεία εκπομπή το Σαββατοκύριακο στο Οpen. Αυτό που ήξερα και μου είχε αρέσει και θα προχωρούσα είναι με τη Σοφία Αλιμπέρτη που την εκτιμώ σαν παρουσιάστρια» πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά.

Πηγή: zappit.gr