ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΧάθηκε η μπάλα : Ο Μάρδας υπαινίχθηκε ότι ο Βαρουφάκης επιδίωξε την επίθεση εναντίον του!

Χάθηκε η μπάλα : Ο Μάρδας υπαινίχθηκε ότι ο Βαρουφάκης επιδίωξε την επίθεση εναντίον του!

Χάθηκε η μπάλα : Ο Μάρδας υπαινίχθηκε ότι ο Βαρουφάκης επιδίωξε την επίθεση εναντίον του!

Ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης ίσως να επιδίωξε τον ξυλοδαρμό του για να κάνει… ντόρο γύρω από το όνομά του προεκλογικά, υπαινίχθηκε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ της Α’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μάρδας σε αναρτήσεις του.

«Φυσικά είμαστε με τον Γιάνη δίπλα του και μακριά από κάθε πράξη βίας που περιορίζει τις αυτονόητες ελευθερίες μας… Μια από τις συνιστώσες όμως της πολιτικής είναι η σύνεση με σκοπό την αποφυγή τέτοιων πράξεων και όχι την πρόκλησή τους…» ανέφερε στην ανάρτησή του, ενώ σε σχόλια, σημειώνει: «Μήπως το επιδίωκε; Όταν είσαι πολιτικά στα «κάτω» σου βρίσκεις τρόπου προβολής για να ανέβεις…» και σε άλλο: «Όταν ξανατρώς ξύλο σε μέρος όπου έφαγες πριν χρόνια δεν είναι τυχαίο. Ίσως το προκαλείς… για ευνόητους λόγους».

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του ΜεΡΑ25, το οποίο μέσω του Μιχάλη Κριθαρίδη καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, να αποσύρουν τον Δημήτρη Μάρδα από τα ψηφοδέλτια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μιχάλη Κριθαρίδη: «Θα είναι μετά από αυτές τις αδιανόητες αναρτήσεις υποψήφιος του @syriza_gr ο κ. Μάρδας κ. @atsipras στην Θεσσαλονίκη; Φανταζόμαστε κι ελπίζουμε πως όχι. Τον αφήνουμε όμως στην κρίση της ηγεσίας και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως και των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

Σε νέα του ανάρτηση, ο Δημήτρης Μάρδας ανασκεύασε: «Περί Βαρουφακη… Λάθος ερωτήματα και θέσεις που μπορεί να οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα, ειναι δυνατόν να υπάρχουν σε πολλά θέματα. Δε φοβόμαστε να τα παραδεχθούμε και να τα διορθώνουμε…Έτσι προάγεται η πολιτική και όχι μόνο…»
Η νέα ανάρτηση του Δημήτρη Μάρδα:

 

 

newsbomb.gr

 

 

Συνελήφθη 17χρονος αναρχικός στο Μαρούσι για τον ξυλοδαρμό Βαρουφάκη στα Εξάρχεια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ