ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΜαραντίνης: Έχασε στο δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια των παιδιών του

Μαραντίνης: Έχασε στο δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια των παιδιών του

Μαραντίνης: Έχασε στο δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια των παιδιών του

Με αφορμή τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη για τη Σίσσυ Χρηστίδου και την κόντρα με τον Αλέξη Κούγια, η Φωτεινή Πετρογιάννη προχώρησε σε μία αποκάλυψη στο Πρωινό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της, ο Θοδωρής Μαραντίνης έχασε τη συνεπιμέλεια των παιδιών με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Η υπόθεση έχει εκδικαστεί και την έχει χάσει τη συνεπιμέλεια ο κ. Μαραντίνης. Αυτή τη στιγμή η επιμέλεια των παιδιών τους είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Το δικαστήριο έγινε κάπου στα Χριστούγεννα και την έχασε τη συνεπιμέλεια.

Προφανώς τα παιδιά περνούν και χρόνο με τον πατέρα τους» είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Γίνεται ό,τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, ωστόσο συνεπιμέλεια δεν υπάρχει. Για να πάνε π.χ. τα παιδιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο εξωτερικό, πρέπει να υπογράψει το επίσημο έγγραφο η Σίσσυ Χρηστίδου» πρόσθεσε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Όλοι είτε χωρισμένοι, είτε όχι θέλουμε το καλό των παιδιών μας. Τώρα, ατυχίες, λάθη και κακές στιγμές θα υπάρξουν, το θέμα είναι πώς θα τις διαχειριστούμε.

Ο σκοπός μου ήταν πάντα να το διαχειριστώ εντός των πυλών και να λυθεί οποιαδήποτε διαφωνία προκύπτει για οποιονδήποτε λόγο και ό,τι κι αν κρύβει από πίσω της να τη διαχειριζόμαστε με τέτοιο τρόπο ώστε να λύνεται και να μην επηρεάζει τα παιδιά.

Κάποιες φορές δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μου και στενοχωριέμαι πολύ» είχε δηλώσει στο Πρωινό, πριν από μερικές εβδομάδες, ο frontman των Onirama.

Πηγή: tlife.gr

Οικονομόπουλος: Έψαλε το Χριστός Ανέστη σε εκκλησία του Μανχάταν (βίντεο)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ