ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΜάνος Δασκαλάκης: Κατέθετε στην ανακρίτρια για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας περισσότερες από 3 ώρες

Μάνος Δασκαλάκης: Κατέθετε στην ανακρίτρια για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας περισσότερες από 3 ώρες

Μάνος Δασκαλάκης: Κατέθετε στην ανακρίτρια για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας περισσότερες από 3 ώρες

Τρεις περίπου ώρες διήρκεσε η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στην 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών για την ανθρωποκτονία της μεγαλύτερης κόρης του, Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε μετά τις 15:00 από τα δικαστήρια με  χωρίς να κάνει καμία δήλωση αν και έξω από τα δικαστήρια βρίσκονταν δεκάδες δημοσιογράφοι και κάμερες…

Από χθες, ο Μάνος Δασκαλάκης άλλαξε και επισήμως στάση, όταν παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. 24 ώρες μετά, σήμερα Πέμπτη δηλαδή, παρουσιάστηκε ξανά στο γραφείο της ανακρίτριας, αυτή τη φορά για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας.

Μπήκε στις 12.00 και βγήκε μετά τις 15.00 το μεσημέρι. Η κατάθεση του 30χρονου έχει μεγάλη σημασία για την ανάκριση καθώς μεταξύ άλλων, κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για την οικογενειακή ζωή που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα τρία παιδιά τους, τα οποία πέθαναν μέσα σε διάστημα τριών ετών, το ένα μετά το άλλο.

Αντίστοιχες ερωτήσεις, για την σχέση της με τον πατέρα των παιδιών της από την γνωριμία τους έως τώρα, δέχθηκε και η 33χρονη -προφυλακισμένη πλέον- Ρούλα Πισπιρίγκου, κατά τη διάρκεια της απολογίας της από τη δικαστική λειτουργό.

Χθες πάντως, βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο, ο Μάνος Δασκαλάκης στις δηλώσεις του, είχε μιλήσει για «αδιάσειστα στοιχεία» σε βάρος της συζύγου του, λέγοντας πως ο ίδιος είναι «σοκαρισμένος».

Πηγή: newsit.gr

Δήμος Αγρινίου: Συνεδρίασε ενόψει της αντιπυρικής περιόδου το Συντονιστικό Όργανο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ