ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕλλαδαΜάνδρα: Το Χαμόγελο του Παιδιού αποκαλύπτει κακοποίηση του 17χρονου από τον πατέρα του

Μάνδρα: Το Χαμόγελο του Παιδιού αποκαλύπτει κακοποίηση του 17χρονου από τον πατέρα του

Μάνδρα: Το Χαμόγελο του Παιδιού αποκαλύπτει κακοποίηση του 17χρονου από τον πατέρα του

Νέα δεδομένα στο θρίλερ με τη δολοφονία του 17χρονου στη Μάνδρα δημιουργεί μια ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού. Πριν από λίγο καιρό είχαν γίνει δυο ανώνυμες καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών της οικογένειας από τον πατέρα τους!

Το 17χρονο αγόρι βρέθηκε χθες (04.11.2022) νεκρό, με πυροβολισμό στο πίσω μέρος του κεφαλιού, σε περιοχή της Μάνδρας Αττικής. Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό ήταν ο 14χρονος αδερφός του, ο οποίος μαζί με τον πατέρα τους βρίσκονταν όλη τη νύχτα στη ΓΑΔΑ και έδιναν κατάθεση. Και ενώ οι αρχές θεωρούν πως η υπόθεση θα λυθεί άμεσα, μια ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού έρχεται να σοκάρει!

Από τον Ιούνιο του 2021, η οργάνωση είχε ενημερωθεί για οκτώ παιδιά μιας οικογένειας από τη Δυτική Αττική, που κακοποιούνταν από τον πατέρα τους και παραμελούνταν από τη μητέρα τους. Τότε, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Χαμόγελου, είχε γίνει αναφορά στην εισαγγελία.

Οκτώ μήνες μετά, στις 19 Απριλίου 2021, είχε γίνει και δεύτερη καταγγελία, ανώνυμη κι αυτή όπως και η πρώτη, για σωματική κακοποίηση και παραμέληση των παιδιών, τα οποία δεν πήγαιναν σχολείο! Την επόμενη μέρα, το Χαμόγελο ενημέρωσε ξανά την εισαγγελία αλλά τίποτα δεν έγινε, όπως φαίνεται.

Η ανακοίνωση

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με την τραγική κατάληξη ενός παιδιού, όπου αν είχαν κινηθεί σωστά όλες οι διαδικασίες πιθανόν να είχε σωθεί η ζωή του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 στις 28 Ιουνίου 2021 έλαβε ανώνυμη αναφορά βάσει των πληροφοριών που μας δόθηκαν 8 παιδιά, τα οποία διέμεναν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς τους.

Η αναφορά αυτή εστάλη αυθημερόν, 28 Ιουνίου 2021, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Εισαγγελία προς διερεύνηση.

19 Απριλίου 2022 στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 λάβαμε και πάλι ανώνυμη αναφορά για την ίδια οικογένεια, βάσει της οποίας μας ανέφεραν σωματική κακοποίηση και παραμέληση από τους γονείς τους καθώς και ότι τα ανήλικα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο.

20 Απριλίου 2022 εστάλη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πάλι αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία με την ένδειξη του επείγοντος.

Πηγή: newsit.gr

Φρίκη στη Σιγκαπούρη: Διεστραμμένοι φίλοι βίαζαν ο ένας τη γυναίκα του άλλου αφού τις νάρκωναν!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ