ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠριν μαλώσουν για τη δόξα, ας αναλάβουν την ευθύνη

Πριν μαλώσουν για τη δόξα, ας αναλάβουν την ευθύνη

Πριν μαλώσουν για τη δόξα, ας αναλάβουν την ευθύνη

Ο ένας διοικητής στο Αγρίνιο ζητά με ανακοίνωσή του εκ των προτέρων συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία που θα υποστούν, ο άλλος στο Μεσολόγγι λέει πως είναι απολύτως δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των πολιτών.

Όλα αυτά χθες κατά την πρεμιέρα της λειτουργίας των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου ως εμβολιαστικά κέντρα με πολλές εμβολιαστικές γραμμές.

Και η ταλαιπωρία των πολιτών συνεχίστηκε καθ’ όλη της διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ιδίως στο Μεσολόγγι, περιμένοντας να εμβολιαστούν. Δεν μπορεί φυσικά οι διοικητές των Νοσοκομείων να ζητούν συγγνώμη αναιτιολόγητα. Ας ελπίσουμε ότι οι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας θα δώσουν λύση άμεσα.

Γιατί, δεν μπορεί να ζητάμε από τον κόσμο να εμβολιαστεί και μετά να τον αναγκάζουμε να περιμένει με τις ώρες για να λάβει το εμβόλιο. Ας ελπίσουμε επίσης ότι οι προτάσεις των Δήμων Μεσολογγίου και Αγρινίου να παραχωρήσουν χώρους για τη δημιουργία εμβολιαστικών κέντρων, που θα αποσυμφορήσουν τα νοσοκομεία δεν έχουν προχωρήσει μέχρι τώρα για άλλους λόγους και όχι γιατί κάποιοι δεν έχουν καταφέρει να τα βρουν για το ποιος θα πάρει τη… δόξα.

Και ο νοών νοείτω…  Γιατί, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει επίσης να αναρωτηθούμε ποιος θα αναλάβει τη ευθύνη για την πολύωρη ταλαιπωρία των πολιτών.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

«Ο εμβολιασμός είναι ο δρόμος της ευθύνης»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr