Μακρυνεία: Σπαρακτικός αποχαιρετισμός της Αργυρώς Δάτσικα από την αδελφή της, Ελευθερία

by ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Δημοσιεύτηκε: Ενημερώθηκε:
Σπαρακτικός ο αποχαιρετισμός της 36χρονης Αργυρώς Δάτσικα, από την αδελφή της Ελευθερία, η οποία κηδεύτηκε σήμερα, Πέμπτη (3.4.25).

 

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει η απώλεια της Αργυρώς Δάτσικα, η οποία έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 1η Απριλίου 2025, σε ηλικία 36 ετών.

Η κηδεία της τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη 3 Απριλίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στο Κάτω Κεράσοβο Μακρυνείας, παρουσία συγγενών και φίλων που έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η ανάρτηση της αδελφής της, Ελευθερίας Δάτσικα, η οποία μίλησε με λόγια αγάπης για την αδικοχαμένη 36χρονη.

«Θα σε κουβαλάμε πάντα μαζί μας»

Στην ανάρτησή της, η Ελευθερία Δάτσικα σκιαγραφεί το πορτρέτο μιας γυναίκας που έζησε τη ζωή της με πάθος, δύναμη και αγάπη για την οικογένειά της.

«Η Αργυρούλα μας δεν ήταν απλώς μια αδερφή, μια μητέρα, μια σύζυγος, μια φίλη· ήταν ένα φως, μια δύναμη, μια παρουσία που γέμιζε τον χώρο με χαμόγελο, καλοσύνη και αγάπη», έγραψε, μεταξύ άλλων.

Την περιέγραψε ως έναν άνθρωπο που πάλευε από μικρή ηλικία, γεμάτο όνειρα και αποφασιστικότητα, με αγάπη για την τέχνη, τα ταξίδια και την περιπέτεια. Ωστόσο, πάνω απ’ όλα, ήταν μια αφοσιωμένη μητέρα, μια στοργική σύζυγος και μια μεγάλη αδελφή, έτοιμη πάντα να στηρίξει όσους αγαπούσε.

«Η απώλειά σου είναι αβάσταχτη. Ο πόνος μεγάλος. Όμως, δεν θα σε θυμόμαστε με δάκρυα, αλλά με το χαμόγελο που τόσο γενναιόδωρα χάριζες σε όλους μας», κατέληξε στην ανάρτησή της, τονίζοντας πως η μνήμη της θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές όσων τη γνώρισαν.

Η είδηση του θανάτου της Αργυρώς Δάτσικα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, με μηνύματα συμπαράστασης να κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά αναφέρει η αδελφή της:

«Αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς,

Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να αποχαιρετήσουμε μια ξεχωριστή ψυχή, μια γυναίκα που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στις ζωές όλων μας. Η αργυρουλα μας δεν ήταν απλώς μια αδερφή, μια μητέρα, μια σύζυγος, μια φίλη· ήταν ένα φως, μια δύναμη, μια παρουσία που γέμιζε τον χώρο με χαμόγελο, καλοσύνη και αγάπη.

Από μικρή ηλικία, η ζωή σου δεν ήταν εύκολη. Μαζί με τα αδέρφια σου έμαθες να παλεύεις , να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να προχωραμε ,παρά τις δυσκολίες. εσυ επέλεξες να χαμογελάς, να ονειρεύεσαι, και να δημιουργείς .Με την αποφασιστικότητα και τη σκληρή δουλειά σου , έχτισες τη ζωή σου από το μηδέν, βάζοντας πάντα την καρδιά σου σε ό,τι έκανες.

Λάτρευες τη ζωή, την περιπέτεια, τα ταξίδια. Ήσουν ένας άνθρωπος που δεν φοβόταν να εξερευνήσει τον κόσμο, να ανακαλύψει νέες εμπειρίες, να γεμίσεις την ψυχή σου με εικόνες και συναισθήματα. Σου άρεσε η τέχνη, γιατί μέσα από αυτήν έβρισκε τρόπους να εκφράζεσαι, να μοιράζεσαι σκέψεις και συναισθήματα.

Πάνω απ’ όλα, όμως, ήσουν Μια υπέροχη μητέρα, που λάτρευε το παιδί της και του χάριζε κάθε στιγμή τη στοργή και τη φροντίδα της. Μια αφοσιωμένη σύζυγος, που από τα φοιτητικά σου χρόνια είχες βρει τον άνθρωπό σου, τον σύντροφο της ζωής σου. Μια μεγάλη αδερφή, πάντα έτοιμη να προσφέρει, να βοηθήσει, να αγκαλιάσει με καλοσύνη και δύναμη.

Η απώλειά σου είναι αβάσταχτη. Ο πόνος μεγάλος. Όμως, δεν θα σε θυμόμαστε με δάκρυα, αλλά με το χαμόγελο που τόσο γενναιόδωρα χάριζες σε όλους μας. Θα σε θυμόμαστε μέσα από τις πράξεις σου, τις αξίες σου και την αγάπη που μας έδινες απλόχερα. Γιατί άνθρωποι σαν εσένα δεν φεύγουν ποτέ πραγματικά· μένουν για πάντα ζωντανοί στις καρδιές μας.

Ας κρατήσουμε την μνήμη της , Θα σε κουβαλάμε πάντα μαζί μας».

Σχετικά Άρθρα

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Adblock Detected

Παρακαλούμε υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.