ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΜακρυνεία: Αύριο η αποκατάσταση της ζημιάς στο αντλιοστάσιο

Μακρυνεία: Αύριο η αποκατάσταση της ζημιάς στο αντλιοστάσιο

Μακρυνεία: Αύριο η αποκατάσταση της ζημιάς στο αντλιοστάσιο

Το πρωί ανακοινώθηκε από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι, λόγω έκτακτης σοβαρής βλάβης στο κεντρικό αντλιοστάσιο της Μακρυνείας, θα παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση της περιοχής.

Συγκεκριμένα η μεγάλη ζημιά που αφορούσε έκρηξη στον υποσταθμό μέσης τάσης είχε θέσει εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο. Νωρίτερα ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου Κώστας Κιτσοπάνος με ανάρτησή του στα social media ενημέρωσε πως αύριο θα η αποκατάσταση της ζημιάς θα ολοκληρωθεί αύριο.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του κ. Κιτσοπάνου έχει ως εξής: 

“Η έκρηξη που σημειώθηκε στον υποσταθμό, έβγαλε εκτός το αντλιοστάσιο από νωρίς το πρωί, γι αυτο λόγο αναζητήσαμε κάθε πιθανή λύση, ακόμα και μεταχειρισμένη κυψέλη από άλλο υποσταθμό, ο οποίος όμως δεν ταίριαζε, σε κοντινές περιοχές η διαθεσιμότητα των υλικών ξεκινούσε από την τρίτη 01/11/2022.

Αυτό φυσικά είναι κάτι που δεν γινόταν να συμβεί, γιατί θα έπρεπε να μείνει όλη η περιοχή από Μακρυνεία έως Κλεισορρευματα χωρίς νερό έως την ερχόμενη Τετάρτη.
Μετά από μεγάλη αναζήτηση βρέθηκε κυψέλη στην Αθήνα, οπότε και νοικιάσαμε φορτηγό ταξί και η κυψέλη βρίσκεται καθοδόν για Αγρίνιο.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αύριο Παρασκευή 28/10 περί το μεσημέρι -νωρίς το απόγευμα, η ζημιά θα έχει αποκατασταθεί και το αντλιοστάσιο θα τεθεί και πάλι σε λειτουργία.
Συγχωρέστε μας, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να προβλεφθεί, ώστε να αποφευχθεί.

Παρ όλα αυτά, η βλάβη δεν θα επηρεάσει σε μεγάλο μάκρος την ζωή όλων μας και αυτό δείχνει την ταχύτητα και υπευθυνότητα του προσωπικού της ΔΕΥΑΑ, ειδικά μια σπουδαία μέρα σαν την αυριανή”.

«Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» – Πάνω από εκατομμύριο η επιχορήγηση στην Αιτωλοακαρνανία (Πίνακες)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ