ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜακρυνεία: Άναψαν οι προβολείς στο γήπεδο των Παπαδάτων

Μακρυνεία: Άναψαν οι προβολείς στο γήπεδο των Παπαδάτων

Μακρυνεία: Άναψαν οι προβολείς στο γήπεδο των Παπαδάτων

Άναψαν τα φώτα στο γήπεδο των Παπαδατών Μακρυνείας μετά τις παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροφωτισμού και την τοποθέτηση ιστών με προβολείς LED.

Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το γήπεδο μαζί με τον αντιδήμαρχο Ευθύμιο Γρίβα και συζήτησαν για τις παρεμβάσεις με τον πρόεδρο της Κοινότητας Π. Τούρκα και κατοίκους της περιοχής.

Παρόντες ο βουλευτής Σπήλιος Λιβανός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Καζαντζής, οι αντιδήμαρχοι Β. Φωτάκης, Π. Μαρνέζος, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Κ. Κιτσοπάνος, ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γ. Βασιλείου, η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού Β. Γουργολίτσα και πρόεδροι κοινοτήτων.

«Ένας ακόμη αθλητικός χώρος του Δήμου Αγρινίου εκσυγχρονίζεται. Καταφέραμε να αντικαταστήσουμε το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού με ένα σημαντικό πρόγραμμα και να δώσουμε τη δυνατότητα αξιοποίησης του γηπέδου ακόμη και τις βραδινές ώρες. Η φροντίδα μας για τις αθλητικές υποδομές στις δημοτικές ενότητες είναι διαρκής», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Το καλοκαίρι της μοβ μέδουσας

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ