ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜακρυνεία: Άλλαξε όψη το κοινοτικό κατάστημα του Αγίου Ανδρέα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος (εικόνες)

Μακρυνεία: Άλλαξε όψη το κοινοτικό κατάστημα του Αγίου Ανδρέα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος (εικόνες)

Μακρυνεία: Άλλαξε όψη το κοινοτικό κατάστημα του Αγίου Ανδρέα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος (εικόνες)

Μακρυνεία: Άλλαξε όψη το κοινοτικό κατάστημα του Αγίου Ανδρέα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος (εικόνες)

Νέα όψη αποκτά το κοινοτικό καταστήματος του Αγίου Ανδρέα στη Μακρυνεία όπου με την βοήθεια του Προέδρου της Τ.Κ. Στάθη Λαγού και του Δήμου Αγρινίου τα αποτελέσματα δικαιώνουν την προσπάθεια και γεμίζουν ικανοποίηση τους κατοίκους της περιοχής. Αντίστοιχες παρέμβασης αισθητικής αναβάθμισης είναι σε εξέλιξη και στο χώρο που στεγάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Αγίου Ανδρέα.

Για τις παρεμβάσεις αυτές ο Πρόεδρος με ανάρτησή του στα social media αναφέρει:

“το κοινοτικό κατάστημα καθώς επίσης και ο χώρος που στεγάζεται ο πολιτιστικός σύλλογος του Αγίου Ανδρέα, ένα κτήριο ιστορικό για το χωριό μας επιτέλους ξεκίνησε να ανακατασκευάζεται και να αλλάζει όψη με το βάψιμο, που όταν ολοκληρωθεί θα έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία της Τοπικής κοινότητας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Θύμιο Γριβα καθώς επίσης και τον υπεύθυνο του Δήμου στην τεχνική υπηρεσία κύριο Παναγιώτη Καρατζούνη μέσω της οποία θα έχει επιτευχθεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Τους ευχαριστούμε. Προχωράμε με δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου”!

Μακρυνεία: Άλλαξε όψη το κοινοτικό κατάστημα του Αγίου Ανδρέα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος (εικόνες) Μακρυνεία: Άλλαξε όψη το κοινοτικό κατάστημα του Αγίου Ανδρέα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος (εικόνες) Μακρυνεία: Άλλαξε όψη το κοινοτικό κατάστημα του Αγίου Ανδρέα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος (εικόνες) Μακρυνεία: Άλλαξε όψη το κοινοτικό κατάστημα του Αγίου Ανδρέα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος (εικόνες) Μακρυνεία: Άλλαξε όψη το κοινοτικό κατάστημα του Αγίου Ανδρέα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος (εικόνες)

Βρετανία: Τελευταία «παράσταση» του Μπόρις Τζόνσον στη Βουλή – «Hasta la vista, baby» αναφώνησε

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ