ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΜάκης Χριστοδουλόπουλος «Δεν πάω για πολιτικός, πάω να βοηθήσω»

Μάκης Χριστοδουλόπουλος «Δεν πάω για πολιτικός, πάω να βοηθήσω»

Θερμής υποδοχής έτυχε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» και τραγουδιστής κ Μάκης Χριστοδουλόπουλος στα Αηβασιλιώτικα Αγρινίου χθες το απόγευμα.
Στα Αηβασιλιώτικα του δήμου Αγρινίου παραβρέθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος του κ Βύρωνα Πολύδωρα «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» και τραγουδιστής κ Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

Ο κ Χριστοδουλόπουλος μετά από τριήμερη περιοδεία του, αρχής γενομένης από τα Μέγαρα, έφτασε στα Αηβασιλιώτικα για να ζητήσει ψήφο για την ευρωβουλή. «Με κάλεσε ο κ Πολύδωρας για να βοηθήσω τους ανθρώπους που μιλάω την ίδια γλώσσα μαζί τους για την ψυχή της μάνας μου. Του απάντησα αν θα κάνω κάτι τέτοιο θα βοηθήσω ακόμη και τους ανθρώπους που με βοήθησαν εδώ και 40 χρόνια και με κάνανε γνωστό όνομα. Η προτεραιότητα μου θα είναι οι ρομά και αυτοί που έχασαν τα σπίτια τους, τα αυτοκίνητά τους ενώ ζήτησα και διορία για να το σκεφτώ. Όλοι μου είπαν ότι ο δρόμος αυτός είναι μεγάλος και ότι θα είναι κοντά μου, εγώ όμως αυτόν τον μεγάλο δρόμο τον κάνω εδώ και 40 χρόνια» δήλωσε ο κ Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περιοδεία του και στα θετικά μηνύματα που εισπράττει. Μέσα σε τρείς μέρες πήγε στα Μέγαρα, στην Κόρινθο, το Αργος, στην Αχαγιά, στην Αμαλιάδα, ενώ αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη επαφή που έχει με την περιοχή.
«Θέλω να προχωρήσω για να βοηθήσω όλους τους ανθρώπους. Αυτά που είδαν τα μάτια μου αυτές τις ημέρες δεν έχω δει εδώ 40 χρόνια. Παιδιά με ηπατίτιδα, μέσα στα σκουπίδια κυριολεκτικά. Πίνουν νερό από τον δρόμο. Δεν πάω για πολιτικός πάω να βοηθήσω, και αυτό τι είπα και στον Πολύδωρα». Παράλληλα, ο κ Χριστοδουλόπουλος ξεκαθάρισε γιατί ακολούθησε τον κ Πολύδωρα και δέχτηκε την πρότασή του «Πήγα μαζί του επειδή έφυγε από το μνημόνιο και τον Σαμαρά. Εμείς οι καλλιτέχνες δεν ψηφίζουμε μνημόνιο. Αυτό που έκαναν οι πολιτικοί το πλήρωσα με θάνατο. Ο Ανδρέας, ο γαμπρός μου 46 χρονών, είχε επιχείρηση και επειδή χρεώθηκε και ξέσπασε η κρίση «έφυγε» και αυτός είναι λόγος που θέλω να βοηθήσω»
Σε ερώτηση ρομά τι ακριβώς θα κάνει αν εκλεγεί ο κ Χριστοδουλόπουλος είπε «Αν πάρουμε λεφτά απ έξω είπα και στον πρόεδρο θέλω έναν ευρωβουλευτή από το ΠΑΣΟΚ, έναν από την Ν.Δ και έναν από τον ΣΥΡΙΖΑ για να υπογράψουμε και να επιβλέπουμε με δικηγόρους το που ακριβώς θα πάνε τα λεφτά. Θα το ξέρει όλη η Ελλάδα πόσα λεφτά είναι και ποιο τα έχουν στα χέρια τους. Αυτή την εξήγηση έκανα εγώ».
Ο πρόεδρος των ρομά Δυτικής Ελλάδας και αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά κ Φώτης Κουτρουπάνος δήλωσε «Ο Μάκης ο Χριστιδουλοπουλος είναι από τώρα στη ευρωβουλή».
Η υποδοχή του κ Χριστοδουλόπουλου στα Αηβασιλιώτικα ήταν θερμότατη. Παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά κ Κων/νος Λιακόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ Φώτης Κουτρουπάνος και πολλοί άλλοι από την περιοχή.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr