ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΜακάβριο λάθος στον Βόλο: Απίστευτη περιπέτεια για τους συγγενείς καθώς έθαψαν άλλη γυναίκα!

Μακάβριο λάθος στον Βόλο: Απίστευτη περιπέτεια για τους συγγενείς καθώς έθαψαν άλλη γυναίκα!

Μακάβριο λάθος στον Βόλο: Απίστευτη περιπέτεια για τους συγγενείς καθώς έθαψαν άλλη γυναίκα!

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Βόλο. Ένα τραγικό λάθος κινητοποίησε τόσο τα γραφεία τελετών που εμπλέκονται με την υπόθεση, όσο και την Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα.

Ειδικότερα, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού, προκειμένου να τελεστεί η κηδεία μίας 82χρονης γυναίκας.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της κηδείας, η εγγονής της θανούσης παρατήρησε ότι στο φέρετρο, η νεκρή δεν έμοιαζε με τη γιαγιά της. Το ανέφερε στους συγγενείς της, οι οποίοι την καθησύχαζαν πως κάνει λάθος και πως ο άνθρωπος όταν φύγει από τη ζωή αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η ταφή στο Κοιμητήριο «Κούκος» του Βόλου. Όμως, σήμερα το πρωί, εργαζόμενοι σε γραφείο τελετών πήγαν να παραλάβουν από το Νεκροτομείο του Νοσοκομείου Βόλου μία 97χρονη γυναίκα, προκειμένου να την κηδέψουν.

Ενώ έψαχναν τα στοιχεία, που είναι γραμμένα με καρτελάκι πάνω στον νεκρό, δεν έβρισκαν τη σορό. Λίγη ώρα αργότερα, διαπίστωσαν πως η γυναίκα που ετάφη χθες, βρισκόταν κανονικά στη θέση της στον ψυκτικό θάλαμο του νεκροτομείου!

Το τραγικό λάθος κινητοποίησε τόσο τα γραφεία τελετών που εμπλέκονται με την υπόθεση, όσο και την Αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε για να διεξάγει έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr που έφερε το θέμα στην επιφάνεια, στο νεκροτομείο είχε γίνει αλλαγή στις θέσεις των νεκρών στους ψυκτικούς θαλάμους, δεν ενημερώθηκε το βιβλίο που τηρείται και δεν τοποθετήθηκε καρτελάκι στο ένα πτώμα.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς και των δύο οικογενειών έμαθαν το νεό και έπεσαν από τα σύννεφα, αφού η οικογένεια της 82χρονης διαπίστωσε ότι είχε κηδέψει λάθος άνθρωπο!

Λέγετει ότι ότι αυτή τη στιγμή διεξάγονται συζητήσεις ανάμεσα στα δύο γραφεία τελετών και τις δύο οικογένειες προκειμένου να μην γίνει εκταφή της 82χρονης, αλλά να μεταβούν οι συγγενείς της στον τάφο της και να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη της, ενώ η δεύτερη κηδεία θα γίνει αύριο.

dikaiologitika.gr

Blue Horizon: Προφυλακίστηκαν πλοίαρχος και ύπαρχος για τη δολοφονία του Αντώνη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ