ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΜακάρι στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ να μην δείχνουμε τα… κινητά μας στον διαιτητή!

Μακάρι στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ να μην δείχνουμε τα… κινητά μας στον διαιτητή!

Μακάρι στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ να μην δείχνουμε τα… κινητά μας στον διαιτητή!

Μια από τις πιο εντυπωσιακές ειδήσεις από τον χώρο των σπορ ήρθε από την Σερβία.

Διαιτητής σε ερασιτεχνική κατηγορία της Σερβίας χρησιμοποίησε ως VAR το κινητό ενός οπαδού για ν’ αλλάξει απόφαση και να μετρήσει γκολ το οποίο είχε ακυρώσει για οφσάιντ!

Ο οπαδός είχε αρχίσει να βιντεοσκοπεί την επίμαχη φάση και κατάφερε να καταγράψει το γκολ. Οπότε μόλις έδωσε το οφσάιντ φώναξε στον ρέφερι ότι μπορούσε να του αποδείξει πως το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Κι έτσι κι έγινε!

Άπαντες γνωρίζουν ότι παίζει ο Παναιτωλικός με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο, σε ένα πολυαναμενόμενο παιχνίδι που πήγε να τορπιλιστεί αρχικά και να πληρώσει τα όσα ακολούθησαν το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Όμως, επικράτησε η λογική και μάλλον έχει φτιάξει το κλίμα. Να μην υπήρχε κι αυτή η αστειότητα του υπουργού που απαγόρευσε τις οργανωμένες μετακινήσεις αλλά επέτρεψε τις ανοργάνωτες!

Η ΑΕΚ δεν το ήθελε, ο Παναιτωλικός δεν το ήθελε, ποιον τελικά εξυπηρέτησε η ανακοίνωση Αυγενάκη; Ή θα ρίξει πάλι την ευθύνη στην τοπική Αστυνομία και θα της ζητάνε από τα κεντρικά να συλλάβει όλους τους φιλοξενούμενους που ίσως βρεθούν στο Αγρίνιο, με κίνδυνο να έχουμε “ομορφιές”;

Τέλος πάντων, μακάρι να γίνει ωραίο ματς και να μην χρειαστεί να δείχνουμε τις φάσεις με τα κινητά στον διαιτητή!

Αλλά, για καλό και για κακό, όποιος πάει σήμερα στο γήπεδο ας έχει γεμάτη μπαταρία κι ας τραβάει και κανένα πλάνο για σιγουριά…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ