ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜακάρι να μας «βγει» ο Ιμάμογλου και να μην κλαίμε μετά…

Μακάρι να μας «βγει» ο Ιμάμογλου και να μην κλαίμε μετά…

Μακάρι να μας «βγει» ο Ιμάμογλου και να μην κλαίμε μετά…

Μακάρι να μας «βγει» ο Ιμάμογλου και να μην κλαίμε μετά…

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Εκρέμ Ιμάμογλου το παίζει καλά το χαρτί του ανθρώπου που είναι το άκρο αντίθετο από τον Ερντογάν. Ειδικά η καλή σχέση που έχει με τους υπόλοιπους βαλκάνιους δημάρχους κι ακόμη περισσότερο οι προσωπικές σχέσεις του με τον Μπακογιάννη, είναι αντικείμενο συζήτησης.

Γι’ αυτό και οι πρόσφατες φωτογραφίες του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου μαζί του μπροστά στον χάρτη της Ελλάδας, με τα εμβλήματα των πόλεων στο δίκτυο Βαλκανικών Πόλεων Β40, είναι λογικό να κάνουν πολλή επικοινωνιακή δουλειά. Ο κοσμοπολιτισμός ποτέ δεν έβλαψε, άλλωστε, να μην ξεχάσουμε ότι το B40 Balkan Cities Network ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2021 στην Κωνσταντινούπολη.

Μέχρι εδώ όλα καλά, απλά να θυμόμαστε ότι ο Ιμάμογλου είναι…Τούρκος, σωστά; Ότι αν τυχόν κατέβει στις εκλογές απέναντι στον Ερντογάν και τον κερδίσει(πράγμα που γίνεται όλο και πιο δύσκολο καθώς περνάει ο καιρός) θα είναι ο πρόεδρος της Τουρκίας και θα είναι επικεφαλής ενός κράτους που είναι πολύ διαφορετικό από το δικό μας. Όπου δεν λειτουργούν οι μυστικές του υπηρεσίες σαν την ΕΥΠ που κάνει ετήσιο… χορό(!) κι έχει μέσα της και… συνδικαλιστικές παρατάξεις!

Καλό είναι να θυμόμαστε πως ο Ετζεβίτ, ο πρόεδρος της Τουρκίας όταν μπούκαρε στην Κύπρο, ήταν…σοσιαλιστής και για τα τούρκικα δεδομένα αριστερός. Με πολλές δηλώσεις για το πως πρέπει να ζήσουμε μαζί μονιασμένοι στις δύο άκρες του Αιγαίου! Απλά το αναφέρουμε, για να μην τα θυμόμαστε μετά τα αγκαλιάσματα με τον Εκρέμ και κλαίμε…

Υ.Γ. Για να κάνουμε και λίγη πλάκα. ελπίζουμε να μην ξεκινήσει ο Ιμάμογλου να έρθει κάποια στιγμή στο Αγρίνιο βάσει του χάρτη στην φωτογραφία όπου έχει μπει το έμβλημα του δήμου Αγρινίου. Γιατί θα βρεθεί στην… Άρτα!

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Μακάρι να μας «βγει» ο Ιμάμογλου και να μην κλαίμε μετά...

Όταν υπάρχει βούληση για τα έργα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ