ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜακάρι να έχουμε ρεύμα να ανάβουν οι λάμπες!

Μακάρι να έχουμε ρεύμα να ανάβουν οι λάμπες!

Μακάρι να έχουμε ρεύμα να ανάβουν οι λάμπες!

Μακάρι να έχουμε ρεύμα να ανάβουν οι λάμπες!

Με διαφορά λίγων ωρών οι δήμαρχοι Αγρινίου και Μεσολογγίου (με χρονική σειρά, μην παρεξηγηθούμε) ανακοίνωσαν παρεμβάσεις στην κατεύθυνση του περισσότεροι φωτισμού στις δύο πόλεις.

Ο πρώτος άναψε τα φώτα σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του Αγρινίου (που δυστυχώς το αγνοούν οι επισκέπτες) στα Δύο Ρέματα, κάνοντας την περιοχή μια “ωραία βόλτα” όπως ανέφερε και στο προσωπικό του instagram.

Ο δεύτερος, με δελτίο Τύπου, έκανε γνωστό ότι το κέντρο του Μεσολογγίου θα αποκτήσει κάμποσες λάμπες led φωτισμού ώστε να καταστεί φωτεινό.

Πράγματι, οι πόλεις αποκτούν άλλη εικόνα όταν έχουν πολλά δημοτικά φώτα, οπότε εμείς αυτό που πρέπει να ευχηθούμε στους δύο δημάρχους είναι… να τελειώσει ο πόλεμος, πάνω από όλα!

Και το λέμε αυτό διότι, όπως πάει το ζήτημα, τον προσεχή χειμώνα υπάρχει το ενδεχόμενο να πρέπει να σβήσουμε φώτα κι από τα ήδη υπάρχοντα, όχι να ανάψουμε κι άλλα!

Ήδη, αν ενθυμούμαστε καλά, έχει βγει πρόγραμμα για περιορισμό κατανάλωσης ρεύματος σε υπηρεσίες, δήμους και ευρύτερο Δημόσιο. Κι ανάμεσα στα άλλα που προβλέπει είναι και το… σβήσιμο μιας “δημόσιας” λάμπας ανά δέκα που είναι αναμμένες!

Μακάρι να έχουμε ρεύμα και να είναι όλα αναμμένα αλλά ας ψάξουμε από τώρα “κουμάντα” για δυσκολίες. Μην… καταντήσουμε κι εμείς Γερμανία, ε;

Ενδοοικογενειακή βία στην επαρχία δεν υπάρχει;

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ