ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜαίρη Χρονοπούλου: Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι της 20 μέρες μετά τον θάνατό της

Μαίρη Χρονοπούλου: Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι της 20 μέρες μετά τον θάνατό της

Μαίρη Χρονοπούλου: Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι της 20 μέρες μετά τον θάνατό της

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (26.10.2023) στο σπίτι που ζούσε η Μαίρη Χρονοπούλου στην Παιανία, ωστόσο οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο δεν εντόπισαν το παραμικρό.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, τα ξημερώματα χτύπησε ο συναγερμός στο σπίτι που τόσο αγαπούσε η Μαίρη Χρονοπούλου στην Παιανία.

Στο σημείο μετέβησαν δύο αστυνομικοί που ήταν σε βραδινή περιπολία για να δουν τον χώρο, ωστόσο δεν παρατήρησαν κάποια παραβίαση – διάρρηξη και απώλεια αντικειμένων.

«Ο φίλος και δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της είχε καταθέσει αίτημα σφράγισης του σπιτιού προκειμένου να καταγραφεί η περιουσία της και στα αντικείμενα μέσα στον χώρο, στο ενδεχόμενο να αφαιρέσουν ή να κλέψουν κάποιοι τα αντικείμενα της ηθοποιού», ανέφερε η δημοσιογράφος του Alpha.

Κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας: «Δεν υπάρχει διάρρηξη, δεν υπάρχει τίποτα. Πήγε περιπολικό της αστυνομίας μετά από κλίση της εταιρίας η οποία έχει αναλάβει την ασφάλεια του σπιτιού, ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα. “Ουδείς, ουδέν, ουδέποτε”, γράφει η ανακοίνωση της αστυνομίας», ανέφερε ο χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Φωτογραφία: tlife.gr

newsit.gr

Αχαΐα: Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τα δύο νεκρά παιδιά μέσα σε έναν χρόνο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ