Μαγγίρα για Σκορδά: “Η συνεργασία με τον ΣΚΑΙ δεν ήταν όπως περίμενε, άρα γιατί να μη μιλάει με το Mega;”

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε μέσα από την εκπομπή της για τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Φαίη Σκορδά, σημειώνοντας ότι από τη στιγμή που είναι…

maggira-1-1-1

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε μέσα από την εκπομπή της για τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Φαίη Σκορδά, σημειώνοντας ότι από τη στιγμή που είναι δυσαρεστημένη με τον ΣΚΑΙ, καλά κάνει αν έχει επαφές με το Mega.

«Είναι εσωστρεφής περσόνα η Φαίη Σκορδά, όχι σαν τηλεοπτική περσόνα, αλλά σαν άνθρωπος. Ούτε δίνει συνεντεύξεις ούτε ανοίγεται πολύ. Δεν είναι τυχαίο ότι ακούγεται τόσο πολύ για την Φαίη γιατί λήγει το συμβόλαιό της. Πέρα από το ενημερωτικό, η συνεργασία με τον ΣΚΑΙ φαντάζομαι ότι δεν ήταν όπως το περίμενε. Δηλαδή, πήραν την Φαίη από τον ΑΝΤ1, θεωρήθηκε τόσο μεγάλη μετεγγραφή, χύθηκε τόσο μελάνι και τελικά την άλλαξαν με την πρώτη χρονιά, με την πρώτη αναμπουμπούλα δεν στήριξαν την παρουσιάστρια που πήρανε. Έπρεπε να τη στηρίξουν, να πατήσει στα πόδια της. Αμέσως την άλλαξαν» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Άλλαξε εκπομπή, συντελεστές, ώρα και όνομα. Δηλαδή, δεν είναι και η ίδια σούπερ ευχαριστημένη ώστε να παραμείνει. Άρα, γιατί να μην μιλάει με το Mega; Που αυτό είναι πάρα πολύ έντονο» ανέφερε παρακάτω η Μπέττυ Μαγγίρα.

Πηγή: zappit.gr