ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαMad Clip: Εξαγριωμένοι συγγενείς και φίλοι αναζητούν αυτόν που διέρρευσε την φωτογραφία από το νεκροτομείο

Mad Clip: Εξαγριωμένοι συγγενείς και φίλοι αναζητούν αυτόν που διέρρευσε την φωτογραφία από το νεκροτομείο

Mad Clip: Εξαγριωμένοι συγγενείς και φίλοι αναζητούν αυτόν που διέρρευσε την φωτογραφία από το νεκροτομείο

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η διαρροή φωτογραφίας του πτώματος του άτυχου τράπερ Mad Clip μέσα από το νεκροτομείο.

Η εν λόγω φωτογραφία κυκλοφόρησε μέσω των social media τις τελευταίες ώρες και δείχνει τον Mad Clip στο νεκροτομείο λίγες ώρες μετά το τροχαίο που του στοίχισε την ζωή στο νεκροτομείο όπου μεταφέρθηκε μετά την μοιραία σύγκρουση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συγγενείς και φίλοι του Mad Clip αναζητούν την προέλευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας που έχει προκαλέσει σάλο, αναζητώντας στοιχεία για το ποιος είναι αυτός που την διέρρευσε. Για τον εντοπισμό του μάλιστα ένα ευρύ δίκτυο, γνωστών, φίλων και συγγενών αναζητά «ίχνη» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κύκλοι μάλιστα που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια αποκαλύπτουν πως οι οικείοι του είναι έτοιμοι να κινήσουν κάθε διαδικασία εφόσον αυτός που διέρρευσε το μακάβριο υλικό εντοπιστεί.

Ανάμεσα σε όλους όσοι έχουν αντιδράσει με αφορμή τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του νεκρού καλλιτέχνη είναι και ο γνωστός youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος κατέκρινε όσους τη διακινούν ανακυκλώνοντας το ζήτημα, κάνοντας μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram.

Πηγή: protothema.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτουν σήμερα οι γιατροί της Ιωάννας – Τι θα γίνει με τον 40χρονο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr