ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΜ. Σαλμάς: Απαράδεκτη απόφαση αναφορικά με την απόσπαση οφθαλμίατρου

Μ. Σαλμάς: Απαράδεκτη απόφαση αναφορικά με την απόσπαση οφθαλμίατρου

Μ. Σαλμάς: Απαράδεκτη απόφαση αναφορικά με την απόσπαση οφθαλμίατρου

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Καθηγητής κος Μάριος Σαλμάς επικοινώνησε σήμερα με τον διοικητή της 6ης υγειονομικής  περιφέρειας κύριο Γιάννη Καρβέλη προκειμένου να του ζητήσει να μην υιοθετηθεί η απαράδεκτη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου Αγρινίου αναφορικά με την απόσπαση του Οφθαλμίατρου κ. Ζαφειράκη από το Νοσοκομείο Αγρινίου σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Η απόφαση ελήφθη παρά την αντίθετη γνώμη της Αναπληρώτριας Διοικήτριας που προς τιμήν της έβαλε πάνω από τα προσωπικά συμφέροντα και τα παρασκήνια την ανάγκη της εξυπηρέτησης των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας στο Νοσοκομείο Αγρινίου και ιδιαίτερα για τις παθήσεις των ματιών.

Αν εκτελούνταν η απόφαση αυτή οι πολίτες του νομού θα στερούνταν τις υπηρεσίες ενός γιατρού ο οποίος διενεργεί εκατοντάδες επεμβάσεις  για καταρράκτη ετησίως και παρά τις υπεύθυνες υπηρεσίες των άλλων οφθαλμίατρων θα δημιουργούνταν σοβαρό πρόβλημα.

Ο κύριος Σαλμάς καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Αγρινίου να αποφασίζει με γνώμονα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και όχι την νοοτροπία μικρό εξυπηρετήσεων.

Γιατί κάπως έτσι αδικείται η όλη προσπάθεια που καταβάλει τόσο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου.

Ο Βουλευτής έχει εξάλλου δεσμευτεί ότι όσο και αν χρειαστεί  να γίνεται δυσάρεστος θα προστατεύει το δικαίωμα  στην  επαρκή περίθαλψη  των  πολιτών του νομού.

Αιτωλοακαρνανία: Που θα πραγματοποιηθούν αύριο δωρεάν rapid test

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr