ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΛυσιμαχία: Θλίψη για την απώλεια του Γιάννη Νικολάου – Έφυγε από τη ζωή λίγο πριν συνταξιοδοτηθεί από το Δήμο Αγρινίου

Λυσιμαχία: Θλίψη για την απώλεια του Γιάννη Νικολάου – Έφυγε από τη ζωή λίγο πριν συνταξιοδοτηθεί από το Δήμο Αγρινίου

Λυσιμαχία: Θλίψη για την απώλεια του Γιάννη Νικολάου – Έφυγε από τη ζωή λίγο πριν συνταξιοδοτηθεί από το Δήμο Αγρινίου

Θρήνος στη Λυσιμαχία για την αναπάντεχη απώλεια του 67χρονου Γιάννη Νικολάου, δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Αγρινίου  ο οποίος σε λίγο καιρό θα κατέθετε την αίτηση συνταξιοδότησής του. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του και στη συνέχεια εξέπνευσε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου Γιάννη Νικολάου εξέφρασε στην οικογένειά του ο δήμαρχος  Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τον  χαμό του Γιάννη Νικολάου, ο οποίος υπηρέτησε με αφοσίωση και εργατικότητα τον Δήμο Αγρινίου σε ένα απαιτητικό πόστο, τον τομέα της καθαριότητας. Ο Γιάννης έφυγε ξαφνικά λίγο πριν συνταξιοδοτηθεί. Οι σκέψεις μας  βρίσκονται κοντά στην οικογένεια του στην οποία εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εκδόθηκε όταν έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση.

Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας: Αποκαλυπτήρια της προτομής του Αντιστράτηγου Κώστα Καπογιωργάκη στην Πλαγιά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr