ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΛύρος: Τις καυτές πατάτες δεν τις αφήσαμε για τον επόμενο…

Λύρος: Τις καυτές πατάτες δεν τις αφήσαμε για τον επόμενο…

Λύρος: Τις καυτές πατάτες δεν τις αφήσαμε για τον επόμενο…

Λύρος: Τις καυτές πατάτες δεν τις αφήσαμε για τον επόμενο…

Είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο έργο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) για το Μεσολόγγι, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας.

Η ανάπλαση των οδών Παπαδιαμαντοπούλου και Ναυπάκτου, της εισόδου δηλαδή του Μεσολογγίου, μπορεί να καθυστέρησε αρκετά να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, ωστόσο η καθυστέρηση θα μπορούσε να πει κανείς ότι άξιζε το κόπο, γιατί η παρέμβαση που θα γίνει μεγάλωσε!

Εξασφαλίστηκαν 2 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον, προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα που ταλανίζουν επί δεκαετίες την πόλη, όπως είναι για παράδειγμα τα πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή του Νοσοκομείου.

Ίσως αυτό ήταν που έκανε το Δήμαρχο Κώστα Λύρο να πετάξει τη μπηχτή του προς την αντιπολίτευση, που τον κατηγορεί πως συνεχώς ο ίδιος κατηγορεί τους προηγούμενους για οτιδήποτε δεν πάει καλά.

«Αφουγκραζόμαστε την τοπική κοινωνία και μέρα με την μέρα αλλάζουμε ρυθμούς στη χρόνια στασιμότητα επιλύοντας τεράστια ζητήματα.

Καυτές πατάτες που κληρονομήσαμε, αλλά δεν τις αφήσαμε για τον επόμενο…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κ. Λύρος σε σχετική του δήλωση, με την οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση της προσπάθειας να ωριμάσει και να μεγαλώσει το έργο.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Το Σωματείο απαντά στη Μελαχρή: Άφησε πίσω της καταστροφή

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ