ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΟ Λύρος μήνυσε τον ΧΥΤΑ Παλαίρου που του παίρνει τα σκουπίδια!

Ο Λύρος μήνυσε τον ΧΥΤΑ Παλαίρου που του παίρνει τα σκουπίδια!

Ο Λύρος μήνυσε τον ΧΥΤΑ Παλαίρου που του παίρνει τα σκουπίδια!

Αυτή την φορά ο δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος μάλλον δημιούργησε νέο αυτοδιοικητικό προηγούμενο καθώς φέρεται να έχει κάνει μήνυση στον ΧΥΤΑ Παλαίρου.

Δεν θα επρόκειτο κάτι τόσο αδιανόητο αν ο ΧΥΤΑ Παλαίρου δεν ήταν ο φορέας που ανακουφίζει τη πόλη του Μεσολογγίου από τα σκουπίδια της τώρα που δεν μπορεί ο δικός της ΧΥΤΑ να κάνει κάτι τέτοιο!

Την ακατανόητη κίνηση του κ. Λύρου έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο facebook ο Πάνος Παπαδόπουλος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος στο Μεσολόγγι, καλώντας μάλιστα να τη αναιρέσει “πριν οριστικά μας τρελάνει”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Η ανάρτηση λέει:

“ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΠΕΣΥΡΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ!

Ο χαρακτηρισμός είναι επιεικής. Πού ακούστηκε δήμαρχος που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη για την διάθεση των σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ Παλαίρου και υποβάλει μήνυση στον φορέα που τον εξυπηρετεί; Ο κύριος Λύρος μόνο θα μπορούσε να το επινοήσει! Πως προσδοκάς άραγε να έχεις θετική ανταπόκριση μετά τη νέα απόφαση Σκρέκα για διάθεση 12.000 τόνων;

“Ογκόλιθε” της σκέψης πριν οριστικά μας τρελάνεις μια λύση υπάρχει: ΑΠΕΣΥΡΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ! Διαφορετικά θα είσαι ο κύριος υπεύθυνος για ότι ακολουθήσει…

Πάνος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος “Συμμαχία για το Μέλλον”!

Είναι να απορεί κανείς με τον τρόπο που λειτουργεί κάποιες φορές ο δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος…

Το φανάρι στο Αγρίνιο που έχει μείνει μόνιμα κόκκινο!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ